Какъв ъпгрейд да направя?

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Какъв ъпгрейд да направя?

Мнениеот sub_eleven » Вто Юни 04, 2013 4:03 pm

Здравейте, едното ми колело имам желание да ъпгрейдна, става въпрос за старата ht3.

вилката ми е dart 2, каплите ми са EXE, това са нещата, от които не съм много доволен и си мисля да започна именно от тях. От спирачки(juicy 3), скорости и команди съм сравнително доволен.

Проблема е, че колелото много лесно се разскърцва по кофти терен аз съм 188см/91кг - имам чувството, че тези капли не са подходящи за мен(може би и спиците). Също тази дарт 2 колкото и да казват, че не била лоша си е дърво.

Според вас ъпгрейд или направо цялото да го разкарвам - мисля си за новото ht3 като субституция.

Искам въпросното колело да оцелее при едно добро каране без жалене - примерно 100км около Витоша, без после да трябва да го съживявам за десетки левове.
sub_eleven

Рейтинг: 1160

Re: Какъв ъпгрейд да направя?

Мнениеот outfaced » Вто Юни 04, 2013 9:49 pm

Също тази дарт 2 колкото и да казват, че не била лоша си е дърво.
... мдам ...
Аз бих почнал от вилката. Все пак да знаеш, че такава дето не е дърво започва от 200-250лв. на старо.
Скърцането първо дефинирай от какво е, пък после може да се чудиш как да го премахнеш.
Изображение Изображение
продавам: разни неща
Аватар
outfaced

Рейтинг: 2000

Re: Какъв ъпгрейд да направя?

Мнениеот sub_eleven » Сря Юни 05, 2013 12:15 pm

На жена ми преди време взех една ht3 също, тя е с капли Ritchie, мисля са по-добри от EXE, дали да не ги преместя на мен ако са много по-добри? Проблема със скърцането е от спиците - като ида да карам някъде на морето веднага почва от влагата, отделно губи лесно баланс каплата, защото съм тежък предполагам - изобщо не съм доволен. Ако подкарам по тежък терен пък не ми се мисли.

А sub-zero капла какво качество е като цяло, на am1 съм с такива и не съм имал проблем?

Дайте мнение да си направя сметка и ако трябва цялото да заминава...
sub_eleven

Рейтинг: 1160

Назад към Общ форум