И понеже в 95% от случаите хората, които пишат тук и отговарят, вече си имат добри велосипеди, минали са през етапите на проби, грешки, чупене на чарколяци от по 5 леФа десетте бройки и т.н., най-често съветите са насочени към купуване на модели от двете български фирми RAM и DRAG.
Аз не искам, не мога и нямам право да оспорвам това мнение. Но според мен трябва малко да си разширим кръгозора и да погледнем какво се случва и при другите производители. А там последно време май почти са се случили и скоро ще се случат доста интересни неща.
Едно от тези интересни неща, което всъщност се случи дооооста отдавна, е появата на няколко интересни като качество/цена предложения, които просто никой не коментира тук. Може да е заради незнание, може пък и да имате сериозно основание... Аз не ги разбирам тия работи.
Обаче някак си без нищо да разбирам, само като седя како кибик и зяпам, чета туй-онуй, почвам да си мисля, че липсата на такава тема е по-скоро пропуск, отколкото полза за нашия форум. На няколко състезания участници спечелиха призови места, участвайки с велосипеди Sprint Delta. Вярно, с по-друг

Ето за какво говоря:

Та много ми се иска не да хвалим или да плюем голословно това колелце, ами да споделите тук най-субективно какво ви е мнението за него. За съжаление в момента не мога точно да кажа каква е цената му с различните монтажи, но това лесно може да се поправи.
P.S. Идеята за тая тема ми дойде когато преди малко видях, че найййй-сетне на сайта на Спринт се е появила горната снимка, сигурно над 6 месеца след началото на предлагането на колелото на пазара

а може пък аз да не съм я видял.. знам ли?