Ухо за ram x (astro ultimate dh)

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Ухо за ram x (astro ultimate dh)

Мнениеот Roji » Чет Юни 06, 2013 12:07 am

Здравейте, скъсах ухото и немога да намеря никаде... там е работата че и не можах да го намеря. Някой ако може да ми даде съвет ще се радвам. Както и ако е късал болтове от каде си ги е намерил. Ако има тук някой с такава рамка и се е зблъсквал с тези проблеми нека сподели.
Roji

Рейтинг: 1198

Re: Въпрос за ram x (astro ultimate dh)

Мнениеот novice » Пет Юни 07, 2013 1:06 pm

Колега, намери някой приятел със същата рамка и ухо като твоето, после по него може да си направиш 3D CAD модел на ухото и да ти го изработят на CNC.
Болтове виж в Тру райдърс, ако там нямат или са много скъпи, провери в евроболт. ;)
ПС: Много непрофесионално от тяхна страна да не продават консумативи за рамките. :nono:
Изображение
Аватар
novice

Рейтинг: 1960

Мнениеот ivan4o_sv » Съб Юни 08, 2013 8:13 pm

Здравей колега, и аз имах такъв проблем но с 4х от новите (никъде в бг сайт нямаха ухото). Според мен снимай ухото за да го видим, може някой да изнамери нещо от някъде. Другия ми съвет е да отидеш в магазин в който продават рамове и да говориш с дистрибутора да ти намери ухо (аз така направих). :agree: :beer:
viewtopic.php?f=19&t=113661 СПЕШНО
RAM-a вадя от гараж,
после ......
Аватар
ivan4o_sv

Рейтинг: 1203

Мнениеот Roji » Съб Юни 08, 2013 11:41 pm

Да ще дам снимки и ще попитам. Благодаря ви!
Roji

Рейтинг: 1198

Назад към Веломеханик