Преценихме, че трасето трудно ще поеме по-голям брой колоездачи и здравето на участниците може да бъде застрашено. Поради тази причина записването при колоездачите е прекратено считано от тази вечер, 17.06.2013г. Моля уведомете за това ваши приятели колоездачи, които са възнамерявали да се запишат те първа, за да не се разкарват напразно до магазина.
Хубавата новина за всички записани е, че номерата за участие са напечатани и можете да минете да ги вземете от магазин Алпи /същото място където подадохте декларация и заплатихте стартовата такса/ всеки ден от 10:00 до 19:30. Можете да си вземете номерата и непосредствено преди старта, но тогава ще трябва да дойдете 45 мин. по-рано за скороходците и 1 час по-рано за колоездачите.
marsa написа:Аз предпочитам жега пред кал. А дано поне едното да го няма
argon написа:marsa написа:Преди седмица въртяхме с един приятел, и полетата след Ярлово бяха Мордор.
edinmilion написа:Човеко, ако имаш възможност ходи на място, по телефона ако попаднеш на онази ядосаната уелка от Алпи, ще има клъц-клъц. Вчера около обяд бях един от последните, които плащаха на място и докато колегите и вдигаха телефона и любезничеха, тя суфлираше - "няма вече обиколка за колоездачи, край..."![]()
При скороходците има още места до квотата, може да измислят нещо за още някоя бройка.
Предлагам довечера да се обединим на протест срещу ограничението на бройката!!! Това е безобразие!!!
infected_mind написа:... знам че е малко късно, но има ли начин да се участва без номер. Имам предвид да се вземе участие по трасето, но без регистрация ( предполагам няма места вече ).
infected_mind написа:... знам че е малко късно, но има ли начин да се участва без номер. Имам предвид да се вземе участие по трасето, но без регистрация ( предполагам няма места вече ).
RastaWarrioR написа:infected_mind написа:... знам че е малко късно, но има ли начин да се участва без номер. Имам предвид да се вземе участие по трасето, но без регистрация ( предполагам няма места вече ).
Аз направо те моля да не го правиш в този ден по ред причини за които са писали колегите по-горе.
Радва ме популярноста на състезанието но ако всеки реши да направи така представи си какво ще стане. А и обиколката е повече с скороходна насоченост от колкото колоездачна, дори носи точки за един от големите европейски ултрамаратони.
edinmilion написа:http://www.vitosha100km.bg/bg/competitors?field_participate_value=cyclist&field_sex_value=All&field_declaration_value=All&field_payed_value=Yes
Competitors
Displaying 1 - 758 of 758
п.п. Винаги имя място за още един...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта