kaliopo написа:Ами аз ти видях предното питане, ама нещо не ми се стори сериозно. Колко искаш да са дълги тия нипли? Ако става дума за "нормални" нипли, отваряш първия голям магазин, за който се сетиш. Цъкаш, там където пише nipples и още първото предложение e Ø 2.0 и има варианти 12, 14 и 16мм. Ако 16мм са достатъчно дълги, купуваш. Ако ти трябва нещо по-дълго, започваш да мислиш, дали не си объркал нещо в подбора на спици и шина.
did написа:Пиша двойки на стоденски изпити (което ми е работата) и нямам време за незаплатено заяждане.
PRobably написа:did написа:Пиша двойки на стоденски изпити (което ми е работата) и нямам време за незаплатено заяждане.
На стОденти викаш.То и аз съм от тая година,кажи в кой университет си,да знам да бягам.
MIKEY MOUSE написа: С една дума - търся 80-100 броя нипли -16 мм, които да закупя от България на нормална цена.
PRobably написа:did написа:Пиша двойки на стоденски изпити (което ми е работата) и нямам време за незаплатено заяждане.
На стОденти викаш.То и аз съм от тая година,кажи в кой университет си,да знам да бягам.
did написа:PRobably написа:did написа:Пиша двойки на стоденски изпити (което ми е работата) и нямам време за незаплатено заяждане.
Намерил си ми само едната правописна грешка в тази дума и нищо не си схванал от иронията в поста ми.
PRobably написа:...кажи в кой университет си,да знам да бягам.
Antares написа:Някой да препоръча електротехник в Младост?
Че имам една прахосмукачка, дето ѝ трябва лекар.
X_NRG написа:Има два вида прахосмукачки...
АХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАX_NRG написа:Има два вида прахосмукачки...
X_NRG написа:Има два вида прахосмукачки...
Ozzie написа:какви чертички, какви кръгчета са те прихванали?!?![]()
![]()
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Предварително записани са. Истината е, че това са рекламни съобщения, които текат и ни промиват мозъците (основно за прах за пране и лекарства за хемороиди и простата), но не се притеснявай - кодирани са с морзов код, така че засягат само високоинтелигентни клетници. Приеми го като 25-ят кадър и се постарай тази част на екрана да не попада в периферното ти зрение за всеки случай, че кой знае...MIKEY MOUSE написа:Тия чертички ,дето се движат в кръгчето пред темата с някакъв алгоритъм ли се задвижват / и какъв е/ или МОДЕРАТОРЪТ натиска копчето и ги пуска и спира? А? Благодаря!
Wheeler написа:marsa написа:Отвориш ли веригата и сложи разглобяемо звено (quick link) задължително. Темата я дискутирахме подробно другаде, накратко ще ти покажа само тези картинки:Wheeler написа:Задължително ли е да се използва специалния пин за свързване при монтаж/демонтаж на верига Shimano ? По конкретно, става въпрос за верига CN-HG50, която ще се ползва на седем скорости и човека, който ще кара колелото едва ли ще го тормози много. Трябва да махна веригата, нямам този пин под ръка и мисля да не избутам докрай пина, там където ще чупя веригата и след това я свържа обратно.![]()
![]()
Просто верига с такъв пин може да се отвори буквално на първият оборот на веригата. Мисля, че не е труден избор да дадеш 1-2лв за звено.
Благодаря за снимките, наистина разясняват доста. Не споря, че не е добра пракика и въпросът не финансов, а просто нямах необходимия пин/звено под ръка и нямаше как да си го набавя бързо. Но все пак посочената от теб верига е друга и е за 9 скорости, а пиновете на тази тази, за която ставаше въпрос, изглеждат по друг начин - обикновен цилиндър. Поне с просто око не се забелязва този проблем от снимките. Тъй като вече я прекъснах и свързах обратно със стария пин, вече няма какво да се направи (със сигурност няма да тръгна да търся къде е мястото на прекъсването). Най-вероятно трябва да се смени изцяло с нова, но за сега ще я оставя така. Колелото е сравнително старо нискобюджетно и ще се ползва основно в града. Сигурен съм, че и да се скъса веригата, няма да е в планината.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта