hijacked08 написа:Днес си обърнах колелото и понеже съм със задна хидравлична Code 5 спирачка възможно ли е да е глътнала въздух
wizard7791 написа:Нов си е, не е отварян (поне така пише), но въпроса е как да го докарам до тук СИГУРНО?
hijacked08 написа:Днес си обърнах колелото и понеже съм със задна хидравлична Code 5 спирачка възможно ли е да е глътнала въздух
jturma написа:От сумати време опитвам да се регистрирам в pinkbike и всеки път ми изписва
Message: Thank you. An email will be sent to you within 48 hours.
при мен ли е проблема само или и при други се получава...
FaKe написа:jturma написа:От сумати време опитвам да се регистрирам в pinkbike и всеки път ми изписва
Виж си и-мейла, защото ще ти изпратят линк за потвърждаване в рамките на следващите 48 часа.
jturma написа:FaKe написа:jturma написа:От сумати време опитвам да се регистрирам в pinkbike и всеки път ми изписва
Виж си и-мейла, защото ще ти изпратят линк за потвърждаване в рамките на следващите 48 часа.
Е не съм до толко простда немога да си го преведа и да се сета,че трябва да ми пратят линк...
като казах от сумати време, имам предвид 2-3месеца вече..нищо не съм получил, пробвах и с друг и-мейл и пак нестава...
kobso1245 написа:jturma написа:FaKe написа:jturma написа:От сумати време опитвам да се регистрирам в pinkbike и всеки път ми изписва
Е не съм до толко простда немога да си го преведа и да се сета,че трябва да ми пратят линк...
като казах от сумати време, имам предвид 2-3месеца вече..нищо не съм получил, пробвах и с друг и-мейл и пак нестава...
На мен ми правеше проблем да ми ги праща на @mail.bg, на правих си на @gmail.com и ми го прати почти веднага. Ако и така не стане не знам...
bio написа:някой знае ли, къде в БГ се извършва следната процедура за възстановяване резба на курбели?
Brave написа:Някой знае ли магазин в София, който да предлага по-малки от 1 л разфасовки fork oil или да продават наливно. Вилката ми има нужда от три вида - 2,5w; 5w и 15w и не ми се инвестират 70-80-90 лв в 3 литра масло, при положение че ми трябват около 180 мл общо.

hijacked08 написа:Малко е тъп въпроса,а дилемата е голямаИмам голямо желание да си взема рамка Ram FR,но се чудя дали да не си продам сегашния байк и да си намеря сглобен рам фр или само рамка да си купя,защото на моя байк имам също доста неща да му ъпгрейдвам,като се замисля са 3 нещата: курбелите+плоча+средно+водач ; предна спирачка ; шини...Трябва ми простичък отговор на въпроса : Нов зглобен Ram Fr или да си взема частите изброени по-назад + рамка
![]()
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
ssl написа:Наскоро на старото си колело му сменях ръкохватките, новите които сложих трябваше да ги скасявам да станат, но проблема и питането ми е, че се изхлузват от време на време, и не че ми пречи толкова да ги намествам от време на време, просто ми е някак дразнещо.Някакви идеи?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 64 госта