Искам да споделя малко отзиви за моят Аполон, модел 2012, тъй като вече направих един месец на него и след 550 км мисля че имам представа за какво съм си дал парите.
- Обслужването в магазина (този в Борово в гр. София) беше отлично, хората са много учтиви и най-важното разбират от колела. Аз отидох през седмицата, че иначе май там става лудница
- Обслужването в сервиза също е на ниво - големи са пичове
- Колелото - бих му дал средна оценка, но за начален клас колело става. Основните недостатъци които намирам:
-> незнам кой умник е направил цветна седалката - при всеки дъжд или по-стабилно изпотяване ми забоядисва гащите. Доста е дразнещо това

-> задната капла се появи един шум - все едно има някаква сачма която постоянно се мести и издава точно шум на метално топче в тръба. Трябва да я отворя и проверя
-> след около 200 км - ходих да ми натегнат спиците, бяха тотално разпуснати - това мисля че е напълно нормално
-> и последно - педалите дадоха фира след 500 км каране - и двата са за смяна. ОК верно че са платмаса, верно че са консуматив, но ми е адски странно как така се счупиха след само 500 км каране, и то без да е каране в планината или по черно. Преди имах Драг Хакер и неговите пластмасови педали издържаха около 2К километра. Вие какво мислите, просто съм любопитен, нормално ли е след само 500 км да дадат фира ?
- Иначе като цяло съм доволен от цена-качество (поне засега