е това http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/mo ... sion_9_9/# .И без това ще дам един куп пари,така че искам да ги дам за по-доброто колело

PRobably написа:Усукване на задницата ?!То има ли въобще рамка 2012-13 модел,на която се суче задницата,камо ли Сешъна...Ама предполагам ти говориш от личен опит и си запознат с рамката... И двете колела са световен клас,няма да намериш недостатъци в което и да било...Взимай това което най-много ти харесва на тебе.Питаш в БГ форум за колела по 10+ бона,колела който едва ли има човек в БГ,който да е карал и двете,и под карал имам предвид карал,а не въртял кръгчета на асфалт.Идеята ми е,че няма как да чуеш адекватно мнение.На мен най-логично ми се струва да вземеш това което повече те кефи.Рамките и двете са да си е*е,демек поне за мен избора се свежда до-Фокс или РС,Шимано или Срам.Тъй като съм фен на Срам и Фокс,за мен избора е ясен,сега остава ти да разбереш кое би те радвало повече,т'ва е единствения фактор,като работа и 2те колела ще се справят идеално.
microlab написа:... а демото то пак потъва еднакво, но усещането е по-стабилно.
microlab написа: корорти...
microlab написа: с по 5 см луфт.
damn написа:Окачването все пак е фокс, по-добре от рок шокс.![]()
damn написа:@ hitar_potar Тва си е е лично мнение.
damn написа:@ Totem
Аз говорех за моето за фокса.
Totem написа:... с минуси във форума не карате по-добре
hitar_potar написа:Що, кво му има на окачването на Трека? Не е измислено достатъчно за вкуса ти ли?
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта