Vel0-Mania написа:Някой знае ли, колко ще ми струва да ми настроят заден "дерейльор" в "niko-bikes"
Благодаря предварително !
Толкова развити, че да си сигурен, че не си достигнал (или преминал) правилната им настройка. С други думи - много развити, та въобще да не ограничават крайните позиции. При настройката на преден дерайльор това е последната стъпка (ограничаването на крайните позиции).darki написа:При регулиране на преден дерайльор преди да бъде фиксирано жилото, винтовете H и L в какво първоначално положение трябва да бъдат ???
, колелото си
.
, колелото си
.marsa написа:BB в абревиатурите на Shimano е средно движение, но ако търсиш конуси за шиманска главина няма да намериш у нас (може да си поръчаш по интернет, ако смяташ че си струва).
, колелото си
.hijacked08 написа:Твърда или мека рамка ?
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Някой да ми даде идея къде в София (по възможност Младост) мога да си купя разтворим Isostar?
Wooolf написа:Здравейте , имах малко проблем със скорстите и реших да си ги понастроя като чета статиите за настройка на преден и заден дерайльор . За жалост ми се получи точно обратното и ги разтроих още повече. Сменя си предавките, веригата не пада , от най-малък до най-голям венец без проблем , но самото рамо на оптегача сякаш се изпъва и се мъчи повече и когато ми е на преден голям и заден голям венец се изпъва до край и там е проблема. Може ли някак си просто да се обясни как да се справя с този проблем или като цяло по лесен начин за настройка..
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 66 госта