uBaH написа:Колеги, имам следния, тъп въпрос:
Има ли смисъл, от гледна точка на КПД*, на рамка и вилка за 26" колела, да се поставят 28" такива?
Я направи си купи или си сглоби една шосейка!

uBaH написа:Колеги, имам следния, тъп въпрос:
Има ли смисъл, от гледна точка на КПД*, на рамка и вилка за 26" колела, да се поставят 28" такива?
rodopi_biker написа:Има ли нощем куки по магистралата и ще ми направят ли проблем ако врътна някви 20тина километра с колелото? Не вечер, а по-скоро сутринта около 2-3-4 часа.
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
Hell_Man написа:rodopi_biker написа:Има ли нощем куки по магистралата и ще ми направят ли проблем ако врътна някви 20тина километра с колелото? Не вечер, а по-скоро сутринта около 2-3-4 часа.
Има нощем куки по магистралата и ще ти направят проблем.
PtD написа:Но това ще ти е най-малкият проблем.
rodopi_biker написа:PtD написа:Но това ще ти е най-малкият проблем.
В смисъл? Фаровете не са проблем, карал съм през нощта извънгарско и аварийната лента мисля е достатъчно широка.
ianislav написа:Здравейте знаете ли от къде мога да си купя болт 7мм ?
rodopi_biker написа:PtD написа:Но това ще ти е най-малкият проблем.
В смисъл? Фаровете не са проблем, карал съм през нощта извънгарско и аварийната лента мисля е достатъчно широка.
rodopi_biker написа:Има ли нощем куки по магистралата и ще ми направят ли проблем ако врътна някви 20тина километра с колелото? Не вечер, а по-скоро сутринта около 2-3-4 часа.
Stoks1 написа: Ако на движещото се по автомагистралата моторно превозно средство или на превозвания от него товар се появи повреда, която не позволява то да се движи със скорост, по-голяма от 50 км/час, водачът е длъжен да напусне автомагистралата на най-близкото разрешено място
Надявам се да съм ти бил полезен!
vla40 написа:Команда Sram ще работи ли с обтегач Shimano ?
marsa написа:Това обобщение не е напълно вярно. Серията "Attack" на Sram е съвместима с дърпането на Shimano.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта