Всичко започна с едно обикновено Ferrini R1, което вместо него исках да взема Cross Nomad (домат), но добре, че беше продавачката, за да ме убеди, че в този ценови клас рамките, които са с "окачване" са скърцащи железа. След няколко месеца каране и много четене из форума, реших да му сменя вилката.
И придоби този ВИД.
Много бях радостен, когато си купих тази вилка, но след няколко месеца Ferrini-то се сдоби с нови вилка, задна гума и заден дерайльор.
Изглеждаше ето ТАКА.
Не ме свърташе, че няма предна спирачка и реших да сменя предната главина и да купя една дискова спирачка.
Колелото изглеждаше така, но не за дълго, защото този ротор не ми харесваше.
След няколко месеца отново имаше промяна в колелото - нови гуми, лапа, кормило, седалка и задна главина.
Цък за снимка
И точно на същата вечер ми открадната задната капла, което за мен беше много смущаващо, тъй като много се бях привързал към колелото в този си му вид. След тази случка си казах, че няма повече да карам, но точно на същия ден колелото изглеждаше така.
Махнах този широк и тънък High Roller и си сложих една обикновена Кенда. Колелото в момента изглежда така.
Остават ми смяна на курбели, педали и рамка, защото сега съм без задна спирачка и ми е малко несигурно.
Надявам се да ви хареса!