Ще се обърна към професионалист, преди да съм засрал нещата, без надежда за оправяне!
@bfm-смазвай смело.
@aveei-къф ти е водача, ква ти е рамката?
@всички заминали за ППВ-сега ще си спамя на воля, необезпокояван от никого...

aveei написа:Как се монтира водач?
kobso1245 написа:...но понеже съм си доста тежък(88кг) на 5.5 бара се сгъва доста като седна...
kalin_1991 написа:някой да може да каже някакви мнения за вилка Zoom 650 180мм ход и дали е по издържлива от sr suntour XCT 100мм ход
kobso1245 написа:kalin_1991 написа:някой да може да каже някакви мнения за вилка Zoom 650 180мм ход и дали е по издържлива от sr suntour XCT 100мм ход
При тегло от над 4кг не бих си го причинил за нищо на света..... Иначе от друга страна е на 20-ка ос и би трябвало да е малко по-стабилна, но пак-над 4кг в предницата.....
пс:Само на мен ли ми се струва или това посмъртно не може да направи 180мм ход?
kobso1245 написа:kalin_1991 написа:някой да може да каже някакви мнения за вилка Zoom 650 180мм ход и дали е по издържлива от sr suntour XCT 100мм ход
При тегло от над 4кг не бих си го причинил за нищо на света..... Иначе от друга страна е на 20-ка ос и би трябвало да е малко по-стабилна, но пак-над 4кг в предницата.....
пс:Само на мен ли ми се струва или това посмъртно не може да направи 180мм ход?
marsa написа:Какво е практическото значение на израза "коментар за сериозните" в обява за продажба? Какво разграничава сериозните от несериозните и изобщо дали им трябва "коментар" на несериозните? Моля за отговор от някой, който ползва въпросния израз.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта