Ultra Explorer vs Drag Hacker

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Ultra Explorer vs Drag Hacker

Мнениеот Ozzie » Чет Авг 02, 2012 7:40 pm

viking_kn написа:Сега видях че темата е от 2011 :D

да де, ама в последните дни има раздвижване по нея :D
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот kirofabv » Пет Авг 03, 2012 7:49 am

PtD написа:Надявам се да оцениш търпението, с което ти разяснявам очевидни за всеки що-годе поназнайващ колоездач неща. Иначе никой не ти пречи да си караш бангийката и да ѝ се кефиш, просто не давай кофти съвети на хората. :love:

Напълно го оценявам и ти благодаря, че си така напоителен в аргументацията си.
Надявам се ти да оцениш от друга страна, че съм карал и двата варианта и пак повтарям - изразих собственото си мнение.
Не мога да разбера защо продължавате да се опитвате да ме убедите кое ми е било по-удобно (на мен). :)

Това е като при колите като искаш спортяжка - жертваш меката возия, нали :)
Мисля, че приключихме темата. Мерси за разясненията. Като ми дойде време за смяна на байка ще се допитам отново (това сериозно) :wavey:

п.п. поздрави за FAQ-то... доста интересни неща има.
...питаш... и ти обясняват колко си прост!
Аватар
kirofabv

Рейтинг: 1200

Мнениеот nask0o » Сря Юли 03, 2013 10:24 pm

Имах преди Ултра кво да говорим оста едно 5 пъти сменях. За спирачките добре задната си беше долу горе ама предната пълен минус закарах го на сервиз барна майстора тук там и вика изпържия малко и ще спре да скърца.. ЛЕле кво пържене тя хем затегната натискаш ама ефект няма. За задна както казах нямах оплаквания добре, че беше тя да спирам. Но с радост го продадох и минах на Drag Zx-2 PRO 2013..
Drag Zx Limited Edition !!!
nask0o

Рейтинг: 1180

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти