VOLATGE написа:Как си почиставате дисковете? Варене, спирт ?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне

bayganio написа:здравейте, както си педалирам аз прав съответно натискам вилката, при разгъването й от време на време цялото предно колело вибрира мощно..някакви идеи какво да правя?
did написа:А аз да питам, щото си омазах каплата с пръжки, трябва ли освен да си полирам калодките и да си шкуртаковам шината?
uCkPeH написа:Пръжки не беше ли джумерки ? Меглио-то и тях ще махне
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
breat написа:Има ли разлика във височината на рамките на 29 и 26 инчовите колела, в смисъл на 29 колело рамка 510мм и колело 26 и рамка 565мм примерно , на 29-ките нали всичко им е голямо , мисля да мина на 29-ка ама се чудя има ли разлика и каква ли е ?
kobso1245 написа:jturma написа:FaKe написа:jturma написа:От сумати време опитвам да се регистрирам в pinkbike и всеки път ми изписва
Message: Thank you. An email will be sent to you within 48 hours.
при мен ли е проблема само или и при други се получава...
Виж си и-мейла, защото ще ти изпратят линк за потвърждаване в рамките на следващите 48 часа.
Е не съм до толко простда немога да си го преведа и да се сета,че трябва да ми пратят линк...
като казах от сумати време, имам предвид 2-3месеца вече..нищо не съм получил, пробвах и с друг и-мейл и пак нестава...
На мен ми правеше проблем да ми ги праща на @mail.bg, на правих си на @gmail.com и ми го прати почти веднага. Ако и така не стане не знам...
Още не мога да се осъзная..........Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 145 госта