Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Здравейте, проблемът ми е, че имам някаква тапа в кормилото и се пробвах да я извадя с пръчка, но пръчката си остана вътре в кормилото и сега нито тапата, нито пръчката немога да извадя... Някой да знае някакви начини как да ги извадя ?
- Не е важно какво колело караш, важно е как го караш! - Карай по мен, ако вдигаш 300km/h!
MaRRty, хайде малко по делово-тапа ли имаш- или става въпрос за конуса ,който стяга кормилото за вилката /стар модел захващане/.Вероятно за това става въпрос и пръчката ти е заседнала в резбата на конуса. Опитай с метален Ф профил и внимавай да не развалиш резбата /ако съм те разбрал правилно/.
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!
Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
"В авангарда винаги вървят онези, чиито живот прилича на сигнална ракета. Те светят, докато летят нагоре, и гаснат нависоко по обратния път. За безкрайно целеустремените обратен път няма."