Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
taurus13 написа:Ще избегна умишлено разказ за моята приятелка, но само ще кажа какво каза - "Ти си ужасен, никога повече няма да карам колело с теб!"![]()
taurus13 написа:- Иване, другите мъже водят жените си на почивка на хотел, басейн и такива работи, пък ти само по трънаците и чукарите ме мъкнеш....!![]()
taurus13 написа: никога повече няма да карам колело с теб!

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:...
outfaced написа: Следващата стъпка е да я накара тя да зариби свои приятелки

Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:И завъртях през полето...или поне имах доброто намерение. Естестествено калта се оказа качествена и показах следващия урок- за движение в непроходима кал. Побутахме ,що побутахме, докото преминахме през разораното.
Watanabe написа:Честно, хем си беше вдигнала краката от педалите, . . . хем сякаш въртеше и ускоряваше ей.

outfaced написа:Поздравления ... случил е дет се вика![]()
hitar_potar написа:outfaced написа: Следващата стъпка е да я накара тя да зариби свои приятелки
Баси стъпката дето ще бъде това!!!
), а защото ми се иска да опиша усещанията си за това занимание. Първоначалните подозрения ми се затвърдиха: това е работа за Мазохисти
. А факта, че днешното каране дори ми хареса (с. Войняговци-Локорско-Кремиковски Манастир-х. Стрелец- Билото-с. Войняговци) означава, че леко-полеко и аз започнах да ....
Ако можех да бутам "2 пъти по-бързо", щях ли да бутам 2 пъти по-бавно?! 
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!did написа:Бре махай ги тия помощни! Те само пречат. 4-5 години е максималната възраст, може и преди 4. Казвам ти го от личен опит.

Нищо, ти давай смело
Ние, дето не сме големи пичове няма да те гледаме скептично.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 36 госта