blabla-dh написа:Какво означава,че формата на лостчето е за 1.5 пръста?

KaLO_1407 написа:Какво е башгард? И за кво се използва?

Chroni написа:Абе извинявам се, но реших, че е уместно да попитам тук. Ако изпратиш колелото си по Еконт и ако пристигне при копувача (и той ми каза че лостчето е счупено и каплата е крива) аз не го пратих така! И той е върнал колелото .. Ако наистина е така аз какво мога да направя - до колкото знам е направена застраховка за пратката?
heroid_2 написа:Здравейте!
Ще има ли някой колега от В.Търново да ме разведе по пътеките ?![]()
hitar_potar написа:Имам питанка - чело на рамка 13см, стержен на вилка -16см. Челото е за напълно интегрирани чашки. Сглобката достатъчно здрава ли би била? Струва ми се, че лапата хваща на около 50%, а тя е около 40мм висока. А лапи, високи от порядъка на 30-35мм има ли?
hitar_potar написа:Имам питанка - чело на рамка 13см, стержен на вилка -16см. Челото е за напълно интегрирани чашки. Сглобката достатъчно здрава ли би била? Струва ми се, че лапата хваща на около 50%, а тя е около 40мм висока. А лапи, високи от порядъка на 30-35мм има ли?

А да си се замислял някога, че когато се движиш в насрещното, скоростта ти спрямо колите не е тяхната минус твоята, а тяхната плюс твоята и когато от далече един шофьор види, че приближава колоездач остава с грашната представа, че го приближава с примерно 60-30, а всъщност е 60+30, което е няколко пъти повече. Аман от разбирачи. Със съветите на прадядо не тук, моля. Професионален начин за разминаване в насрещното няма. Ако не ти е добра видимостта може да побуташ малко по тротоара.holandec123 написа:и също така да те светна, че понякога е по добре да се движиш срещу колите за да имаш по добра видимост за случващото сена пътя
, колелото си
.Gran SolDado написа:Никой не ми помогна супер сте благодаря за информацията
scratch написа:Комплекта за обезвъздушаване на спирачки Quad от тук:
http://velos-bg.com/product_info.php?cPath=36_154&products_id=468
дали става за обезвъздушаване на Авид?
Или ще трябва да си поръчам от ибей някой кит?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 174 госта