Не мога да ти дам компетентен акъл, но искам да те поздравя за идеята! Бъди упорит и смело напред! Примери за успех, колкото искаш

Ozzie написа:tsh написа:Ясно е, че с тези килограми ще карам бавничко.. просто разнообразие
В такъв случай, не очаквай драстично сваляне на килограми (ако изобщо има такова).
tsh написа:Намерих това някъде в темите. Някой се е постарал да събере моделите, за което му благодаря(забарвих ника).
https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... utput=html
Има доста велосипеди в бюджета ми(800-1200). Предложения?29" не са вариант, тъй като съм 178 cm.
Разгледах ZX-5, на сайта на Драг и видях, че рамките им по спецификация носят на 160кг. Но не знам какви гуми трябва да си сложа. Гледах някви по нета повечето са с Maximum load 100-110, но има и такива с 140-145.Предполагам те ще свършат работа. В БГ онлайн магазините това обаче не е упоменато. Някой може ли да ме ориентира какви гуми трябва да си сложа. Също не разбирам защо тези характеристика са към външните гуми...![]()
Иначе, все пак реших да си взема колело, макар че е малко рисково с тези кила, но пък ако има много проблеми ще го карам следващия сезон, когато се надявам вече да съм в по-добра форма.
tsh написа:Добре, никой не каза конкретни модели? Не се притеснявайте, няма да ви обвиня в лоша препоръка, ако се строши![]()
![]()
Аз принципно си тегля към Драга ZX-5 Pro. Ще направят някаква малка отстъпка.. а и първото ми колело беше Драг Гризли(2000 г.)...и още се кара. Ех,, какви времена бяха. Та затова си дърпам към драга и май него ще взема, но чета по форума, че Cross били по-евтини със същите окомплектовки и т.н.. Не знам.. Сигурно края на другата седмица ще пазарувам, така че има време за предложения
CBET написа:Благодаря за подробното обяснение!
Решението ми е да се метна на SHOCKBLAZE-a по възможно най-простата причина - финансовата! По планините като ходя там където ме води жена ми аз едва пеша пуфтя, а вие за колело ми говорите ;-). Не съм и първа младост за да хукна с колело по чукарите.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 356 госта