Има много мнения по този въпрос - за С1 и здравината...много хора са писали, как се чупи чело, подседалкова тръба, ушите на дисковата спирачка и т.н. При това ставаше дума за street и dirt каране. Аз имам С1 - ТЕ от 2011 (черно/лилаво). Отначало си мислех, че има разлика в рамките между ТЕ, PRO и COMP, но разликите са само в окомплектовката и цветовете. Та мойто С1 го карах два сезона основно по паркове - скачах dirt почти навсякъде. С вилка Suntour Duro DJ - 100 мм. Миналата година карах три пъти на Боровец. По сини, червени трасета и два пъти по DH - оранжевото. Не беше много комфортно, ръцете ми бяха станали с кървави мазоли - заради вилката основно. Този сезон С1-та вече е с вилка Marzocchi R55 - ход 160 мм. Има 6-7 пускания на Витоша, а в свободното време се продължава с Dirt-a по парковете. Засега проблеми не се наблюдават. Може би, защото съм лек - 60 кг. Може би защото внимавам и го пазя (избягвам "дропове" от 2 м без "попивка"). Така че това е един нелош вариант за "боен твърдак"