Мойте ако ще и да са най- богатите на света няма да ми позволят...

Но ще минат десетилетия, преди да може да го осъзнае. На мен ми трябваха 20-на години, за да оценя, че това, което считах за стиснатост и прекомерна строгост у баща ми, всъщност е било страхотна услуга в дългосрочен план...did написа:Твоите родители явно са разумни хора.
Antares написа:Но ще минат десетилетия, преди да може да го осъзнае. На мен ми трябваха 20-на години, за да оценя, че това, което считах за стиснатост и прекомерна строгост у баща ми, всъщност е било страхотна услуга в дългосрочен план...
cyclopz написа:Аз съм на 37 години, мога да си купя колело за 3000 лв, и пак не бих го направил. А на тинейджър да купиш такова нещо, трябва да имаш прегорели 90% от невроните в тиквата.Ако ще да имаш 1 милиард евро в банката.
hitar_potter написа:Доста общо и крайно ти е мнението...
Ами виж ся, нали се сещаш - доброто ченге, лошото ченге.boriss13 написа:А де!И аз това се опитвам да обясня на жената, когато глези малкия, ама файда никва
Аз съм на 32 и карам колело за около толкова. Въпрос на приоритети. Но и аз не бих купил на хлапе подобно нещо, дори и да е мое, дори и да се къпя с пари.cyclopz написа:Аз съм на 37 години, мога да си купя колело за 3000 лв, и пак не бих го направил.
Не мисля, че говорим за самоцелен отказ. Аз също съм имал някои благинки, които доста от връстниците ми не са имали, но е друг въпросът, че трябваше да ги заслужа по някакъв начин.moonlight написа:Не намирам нищо полезно или възпитателно в самоцелния отказ. Според мен децата трябва да се учат, че могат да постигат целите си ако те са реалистични, ако се трудят за тях, и ако са готови да изчакат.
taurus13 написа:Ами такова колело само у нас изглежда скъпо - в нормалния свят то е просто колело.
cyclopz написа: Щото ако за колело от 600 лв могат да му пляснат два шамара в парка, за такова от 3000 е много вероятно да го проследят и организирано да го издебнат.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Щом може някой мои връстници да даваш 5 лева за кутия цигари и 20 за бутилка уиски , да си тровят скапания живот, що да не мога да дам 3000 за колело?!
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта