Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2
Преди две години като бях в Испания си намерих 5 евро на пътя, а преди няколко месеца докато отивах към университета щях да сгазя с колата една Нокия 1200 на пътя.. спрях и си я взех Друго скоро май не съм си намирал
Веднъж бях намерил 50 лева на цветница и се развиках "ааааааа ихууууууууууууу уауууу намерих си пари " и един голям тогава беше 10 клас идва и ми вика мойте са и аз какво да правя (Фарфалакк трети калс) а бях сигурен че не са негови но закона на природата
Аз един път се връщах от каране и що да видя,до един строеж едно чисто ново шише за вода за колело.Гледам го,то нещо дрънка в него.Прибрах го,после като седнах в нас и го отворих-150лева още топли.....след време малко гадно ми стана.......взел съм сигурно нечия заплата .Бях 2 клас когато на път за даскало намерих дебела златна брачна халка,също съм намирал чистак нова помпа шимано от скъпите.
Намирал съм последните години на два пъти по 2 лева, един път намерих 5, и веднъж цели 10 лева (кеф). Много се изненадах, когато преди 2-3 години в центъра на Скопие, намерих 20 стотинки. Помислих си, че някой ми се подиграва .
Изтървал си бях нейде из платото слънчевите очила, върнах се на местото където подозирах, че са паднали и ги нямаше. Попитах двама джогинг типове намирали ли са очила и те отрекоха, аз ги погледнах кофти с рентгенов поглед ама наистина не бяха у тях. Намерих си ги на около 100-на метра по надалеч.
Като малък с един приятел една сутрин се люляхме на едни люлки пред едно кафе.Аз там си намерих един нож с клещи и много други работи а след около 15 мин. моят приятвл си намери 50 лева,и аз му казах да ми ги даде, защото на него не му трябват и той ми ги даде .Иначе вобще нямам уличен късмет намирал сам си само някви стотинки.
Намирал съм много хубав телефон с 2ма мои приятели, чудехме се какво да правим и накрая се обадихме на мама тя дойде където го намерихме и ни даде 5 лева зехме си нещо да се почерпим и това беше. Намирал съм 20 евро (и то в БГ) и някакви турски стотинки(пак в БГ). Всеки ден намирям по някоя друга жълта стотинка и по рядко 10, 20, 50 , левче .Нямирал съм и книжни пари, но отдавна. Пък най-обичам да намирам залепени левчета .
Не знам дали е за тази тема, но преди седмица и нещо си поръчах фар от Амазон, и преди няколко дена пристигна, само че вместо един са ми пратили четири Чудя се дали да пиша на търговеца и да пратя излишните обратно, те са някъде в Китай...
EDIT - А, и тази неделя намерих спукана вътрешна гума, закачена на една табелка в гората. Взех си я в нас и я залепих
Преди няколко дена видях едно зарядно за мобилен изръсено от някого, но не се спрях. Иначе най-странното, което съм намирал беше когато един вендинг автомат ми изплю заедно с рестото сим карта на виваком с останали предплатени от ваучер 12 лв.
Вчера на велоалеята един колега с твърдак изръси кутия средец и избяга. Аз не съм пушач, но 200 м. по нагоре Явор от драг зоната ме настигна и му ги подарих да се трови.
Аз и един приятел миналата година намерихме в парка пуртфел с 400лв разделихмеги и никой не разбра нищо а тази година намерих два телефона от който единия го вьрнах