iFkata написа:3 мнение и някой пак шибнал минус, хах после що никой не давал мнение ... По-добре нищо не пиши дори и да можеш да помогнеш, то ще се намери някой чорбар който не го кефиш..
Епа тука е тука. Чепиме дръва с манарчето

iFkata написа:3 мнение и някой пак шибнал минус, хах после що никой не давал мнение ... По-добре нищо не пиши дори и да можеш да помогнеш, то ще се намери някой чорбар който не го кефиш..
boriss13 написа:Онзи ден си затрих мигалката, в района на Златните мостове, по-конкретно м/у хижата на БНР и тази на композиторите.Ще съм благодарен ако някой я намери, ей ТАКАВА беше....
ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:boriss13 написа:Онзи ден си затрих мигалката, в района на Златните мостове, по-конкретно м/у хижата на БНР и тази на композиторите.Ще съм благодарен ако някой я намери, ей ТАКАВА беше....
Гледам, може да се отварят бутилки с нея - много практична мигалка, трябва и аз да си взема такава!![]()
boriss13 написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:boriss13 написа:Онзи ден си затрих мигалката, в района на Златните мостове, по-конкретно м/у хижата на БНР и тази на композиторите.Ще съм благодарен ако някой я намери, ей ТАКАВА беше....
Гледам, може да се отварят бутилки с нея - много практична мигалка, трябва и аз да си взема такава!![]()
Е ти ако не можеш със зъби да си отвориш бирата по-добре пий сокче със сламка...![]()
Esoteric написа:boriss13 написа:ИНОПЛАНЕТЯНИН написа:boriss13 написа:Онзи ден си затрих мигалката, в района на Златните мостове, по-конкретно м/у хижата на БНР и тази на композиторите.Ще съм благодарен ако някой я намери, ей ТАКАВА беше....
Е ти ако не можеш със зъби да си отвориш бирата по-добре пий сокче със сламка...![]()
със зъби отварят дилетантите! аз отварям с клепач!
boriss13 написа:Тва да не ти е лимонада бе, серсемин!!!
Към бирата трябва да се подхожда с уважение...
vvvaaal написа:Врътни, врътни се дръжке.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
рада написа:galio написа:рада написа: ... на бреветите си нося лак за нокти. Ръкавиците седят на ръцете, там им е мястото.
Тук някъде има уловка. Ръкавиците са без пръсти? Понеже ако са с пръсти не можеш да си обелиш лака тъй или иначе. Пък и няма кой да го види. Има ли отноение цветът на каската към цвета на лака?
Разбира се! И всички те - към рамката на колелото.
Bozhilov написа:TeDo_BaPHa написа:Bozhilov написа:Чък Норис кара дизел с газова уредба.
Само Чък Норис може да подкара Microsoft Office пакет на linux.
Чък Норис се събудил прострелян в главата.
Само Чък Норис може да удави риба!
Защо само той?
Ами първо на първо как ще удавиш риба във вода и как ще прекараш Windows пакет на Linux?!?
halcor написа:Опа, Потъре, гледам ползваш elementaryos с kernel 3.8. Аз от много време съм с elementary, ма ядрото ми е 3.2 (от debian stable репозиторито) и заради това мислех да сменям дистрибуцията (щото крайно не ми се занимава да кърпя, и без това сичкото ми къстъм софтуер е в /home на отделен партишън и ми е през оная работа, ако ще преинсталирам). Ти просто скоро си дръпнал исо и си инсталирал?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта