Какво мисля аз 24 часовият купон...
Това спортно мероприятие е уникално и ми е най-любимото в България. Планинско колоездене, маратон ,състезание, приключение, купон, усмихнати участници и организатори...... толкова неща събрани на едно място...
За това спортно мероприятие трябва да се знае, че основната надпревара е със самият себе си! Всеки човек трябва да пребори себе си, да превъзмогни трудностите и умората, които със сигурност ще чакат тъмните и ранни часове, за да започнат да обземат тялото и съзнанието

Според мен, всеки трябва да се опита 24 часа да не се поддава на дългите почивки. Нека да почива на колелото, да се зарежда със енергия от другите участници в купона. Лесно няма, на никой няма да му е лесно. Каквото изпитва единият, същото ще е и при другите юнаци. Победете себе си, дайте всичко от себе си, така накрая всеки ще е доволен от себе си, независимо от класирането и броя на обиколките. Бъдете силни и там където не стигат силите за каране, слизайте бутайте, след време ще се пооправите и отново на колелата.
За да е успешна надпреварата и за да намалеят трудностите, всеки трябва да прецени правилната екипировка и храна. Това е ключа към по приятни 24 часа на колелото.
Най-големите победители ще са тези, които издържат 24 часа по трасето
И най-важното е равномерно каране, редовно хапване и пийване, без излишни изсилвания!
Пожелавам на всички, които са запланували участие, безаварийни километри и здраве
Определено купона не е за изпускане! Дано техниката на участниците да издържи, и всичко да се реши от силата и ума!
Поздрави!

Събитието вече чука на вратата