hitar_potar написа:Чисто хипотетично въпросченце: разполагам с два сета (2 коплекта от предна и задна всеки) спирачки 1 и същ модел - едните са черна/златна разцветка, другите са сива/червена разцветка. кои по-приятно биха се навързали на байк със сива рамка с малки зелени графики, синя вилка и сини компоненти?
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
BIKERPRO написа:Днес забелязах че когато карам при по -рязко завъртане на педала препуква ( доста често срещан проблем) но забелязах че когато припомпя задната спирачка примерно 2-3 пъти и тогава завъртя се чува това ''пук'' , разработих наново спирачката с вода - проблема остава. Някой може ли да ми обясни кой е виновника и как да отстраня проблема . Отделно забелязах че и когато натискам спирачката също се чува това пукане , преди го нямаше . При спряла позиция със разклащане напред назад при стисната спирачка се чува също , но предполагам е нормално защото накладките изстърват по диска . Ротора е avid g2 160мм , накладките синтетични на baradine(златисти) спирачката е avid elixir 5 , рамката е С1 . Притеснявам се това пукане да не е от рамката , че мисля да си я карам още дълго
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Reefster написа:Здравейте, колеги. Вилката ми е двукоронна ZOOM 650 GORDO луфта е голям и не знам как да се справя...нов съм във сайта и ако може просто да ми кажете от какво е проблема за да може да предприема действия по оправянето й.Благодаря предварително.![]()
Vel0-Mania написа:Здравейте ! Може ли някои да ми обясни....
Рамка: FRAME TRAPEZ L 26 400/440
Рамка: FRAME TRAPEZ M 26 440/480/520
Става въпрос за Cross Romero
Поръчах си колелото само че размера на рамката L, дали ще ми е голяма, или ще ми е добре ?
Висок съм 1.66 ч.74
PiD написа:Къде мога да намеря ухо за рамка крос грип?
kobso1245 написа:PiD написа:Къде мога да намеря ухо за рамка крос грип?
Фирмения магазин на Крос(Младост), иначе предполагам в Байкцентъра също би трябвало да имат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 187 госта