[quote="KRAZzy"]
[quote="F1-MAN"]
Гледам че повечето тук няма да ходят но все пак искам да кажа. Организира се бойкот на състезанието, който се изразята в неучастие! Това се отнася главно за ХС състезателите, но мисля че и DH ще се присъединят, макар единствено едното състезание което имаше в тази дисциплина. Аз няма да участвам, за голяма част от най-добрите ни ХС състезатели знам, че също няма да участват!
[/quote]
За съжаление така ще решим само един проблем и решението му е в полза не федерацията.
Защо ли? Елементарно - та това си е иделно извинение за (евентуално) несъстояло се събитие...
Аз лично смятам че е леко безмислено, но да видим какво ще излезне... Нека позная - НИЩО!
[/quote]
Абе се тая.Важното е НИЕ да им покажем КУРЕЦ,а не обратното.Пък това дали ще промени нещо в дългосрочен план....незнам.
Ако въобще изчезне Педерацията,даже по-добре ще е.Никой поне няма да разчита на тях да си вършат работата.
А и така ще се организират по-често всякакви други ДХ състезания по схемата на Пловдивското.
Времето ще покажен,но сега смятам е важно да се осъществи неосъществяването на това състезание.