PtD написа:Има ли връзка между ползването на пулсомер и оглупяването? Прави ми впечатление, че напълно нормални (преди) хора - слагат пулсомер - и вече умствената деградация започва с пълна сила (след)!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
boroborovski написа:Здравейте ще се радвам ако някой помогне защото не можах да намеря тема във форума .
Та искам да ми кажете каква е разликата в 2.35 гумите и 2.5 разбира се разликата е че едната е по широка но се чудя дали да взимам 2.5 максис защото 2.35 минион е почти двойно по евтин .Чувал съм че по големите гуми са по тежки итн .Кажете вие какво мислите.
exiteyes написа:Де се е дянал Ozzie, не съм го вяскал тук-там, а без него е още по-голяма скука?
Rayko написа:Не, със срязан шиш няма да работи шока.
Ти нима очакваш друго? Или мислиш, че като му отрежеш крайчето, ще увеличиш "Входа"?
aveei написа:Искам да отрежа края, защото скърца и постоянно трябва да наливам масло вътре ,за да не скърца
Fanatico написа:aveei написа:Искам да отрежа края, защото скърца и постоянно трябва да наливам масло вътре ,за да не скърца
Леле, колко съм изостанал.
blabla-dh написа:uk държава ли е?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 35 госта