taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
capola написа:Връщам се от Decathlon. За съжаление и аз не съм много впечатлен. Няма голямо предлагане на компоненти и аксесоари. Все пак е редно да кажа, че има някои добри неща. На първо място има отлични вериги и U системи за заключване на добри цени! Препоръчвам! Харесах си една телескопична помпа 106гр. за 36 лв. и една каска за 82 лв. Не съм я купувал, защото мисля да огледам и на други места. Иначе най-точно би било да се каже, че има това-онова. Бях много разочарован, че не видях хубави вело раници. В Стената изборът е много по-добър откъм раници. Има интересни спрейове за запушване на гуми на добри цени.
Има от моите любими чорапи Quechua за преходи. Имах един период - 6 години носих едни седем чифта, други чорапи въобще не съм носил за тези шест години. Що панталони скъсах за това време, но чорапите едва сега започнаха да се късат. Два чифта струват обаче 29 лв.
subritual написа:Човек с ограничен бюджет и повече свободно време, може да се обзаведе добре. В същия момент, няма достатъчно предложения за хора без ограничения в бюджета.
рада написа:Ся...направих изключение и се върнах там - трябваха ми онези протеинно-витаминни течни храни в малки тубички, вчера видях колко са ефективни.Разгледах и вътрешните гуми - оказаха се за хибриди. Няма като за мен...Излизам и срещу касите има работилничка за колелета и там виждам гумата, която търся. Питам за цена, оттам не се продавала. И МИ Я ПОДАРИХА! Сега вече отзивите ми са добри.
hitar_potter написа:Хората са те харесели![]()
emata написа:subritual написа:Човек с ограничен бюджет и повече свободно време, може да се обзаведе добре. В същия момент, няма достатъчно предложения за хора без ограничения в бюджета.![]()
Такъв е таргета на Декатлон България.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
Daniel Panev написа:Не само в България.
В което няма нищо лошо, разбира се
KaLO_1407 написа:Аз си купих едни чорапи. Топли са и са удобни.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 366 госта