Пътя с втулките съм го минал и опит със стругари имам

.Много трудно ще намериш стругар да изяви желание да се занимава с толкова малка част и ако вземеш, че да намериш такъв човек ще ти иска може би и повече пари от колкото да си ги поръчаш от някъде("малка и пипкава част, която ще ми отнеме толкова време за което мога да изкарам 150 лв. от друга далеч не толкова пипкава и дори по-бърза

" откровен отговор на стругар

).
И така стигаме до момента с поръчката....аз не поръчах защото имам роднини в Канада просто пратих линк и те отидоха с разпечатан лист ( дори беше ето този линк
http://www.bikeman.com/FK4925.html )....пратиха ми ги...доста неприятно, но се оказа че и тези втулки като и тези които купих от Уан Дистрибюшън не стават за моята вилка.Вилката ли ми беше по различна от обикновенните

... но си беше Бокьор тийм купен от магазина...като всички други...Както и да е след 3 месеца ходене по мъките отидох със старите втулки при единия от 3-мата майстори в София които имат инструмента за вадене на тези прослувуте втулки.Видя че просто едното ръбче се беше износил тефлона от вътре и трябваше само леко да се запили за да не дере стеншъна.Вилката си беше като преди, дори след време беше продадена все още не ми е писал човека да се оплаче от нея

Какъв е извода от цялата история....ако си се засилил да ги сменяш защото имаш луфт правиш
голяма грешка, ако ти е надрал стеншъна първо отиди при майстор да ги извадите да видите какъв е проблема да не се окаже като при мене
Дано съм ти бил полезен и успех