molq za lubeznost

В този форум съхраняваме темите, за които сме преценили, че съдържат повече интересна или полезна информация и не заслужават да бъдат изтрити, въпреки че са поостарели. На който му е интересно, може да ги прегледа - ще намери интересни неща.

molq za lubeznost

Мнениеот kba3u » Чет Ное 03, 2005 6:10 pm

:Iас притежавам един drag ontario на 3 месеца искам да го исползвам за триал каране знам че рамката не е много подходяща но какво да се прави по нататака и тя ще се сменя предполагам знаете с какви части се продава на магазина и ас знам че доста от тях даже почти всичките трябва да се сменят но ас не мога да преценя какво точно да му сложа и искам някои които разбира да ми даде идея за това за да не се прекарам с някакви боклуци МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ за предпочитане е да ми пишете на имеила но и тука става благодаря предварително [email protected] :indiffe:
Изображение
kba3u

Рейтинг: 1200

Мнениеот kba3u » Пет Ное 04, 2005 1:52 pm

:uhh:хаиде пишете де тука няма ли хора дето да знаят за ко става въпрос ПОМОГНЕТЕ:popcorn:
Изображение
kba3u

Мнениеот bluskanie » Пет Ное 04, 2005 2:08 pm

Без да съм разбирач, мога да кажа, че важно е да смениш задната главина с по-добра такава, щото за "триал" си трябва здрава главина.После курбелите...не знам какви са ти в момента ама са с 3 венеца което не ти е нужно.Или сваляш големия и среден венец или си купуваш нови курбели с 2 венеца и башринг( Сънтор имат евтини такива).Махаш предните скорости.Махаш вилката и взимаш твърда вилка овърсайз(трудна работа). Задна, хубава широка гума също ти трябва...Това , като начало е добре...после малко по малко сменяш задна спирачка,лапа, кормило и всичко, което се сещаш:) Като цяло мисля, че рамката НЕ става за "триал" но щом си си я купил и нямаш кинти за друга...тва е :)
Повтарям, не съм разбирач, но мисля, че вилка и курбели/средно трябва веднага да смениш.И да манеш предните скорости. После сам ще разбереш кое да сменяш:) УСПЕХ
Лау кучетия...
Аватар
bluskanie

Рейтинг: 2000

Мнениеот did » Пет Ное 04, 2005 2:20 pm

забрави за крийзищините, запази си това колело за разходки в планината и започни да събираш пари за ново.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот kba3u » Пет Ное 04, 2005 2:29 pm

:banghead: незнам какво да направя ама маи ще си сменя повечето чарколаци и ще си го карам докат сабера кам 1000лв и нещо да си зема едно добро доло горе за триал ас толкова и триал карам там на задна гума пробвам се на предна и това е и не карам в планината такаче за това каране което ас карам там да обикалям града да карам на 1 гума и да ходя по някога и на далече мисля че няма смисал от друго ама ще видим
Изображение
kba3u

Мнениеот did » Пет Ное 04, 2005 2:33 pm

[quote="kba3u"]

:banghead: незнам какво да направя ама маи ще си сменя повечето чарколаци и ще си го карам докат сабера кам 1000лв и нещо да си зема едно добро доло горе за триал ас толкова и триал карам там на задна гума пробвам се на предна и това е и не карам в планината такаче за това каране което ас карам там да обикалям града да карам на 1 гума и да ходя по някога и на далече мисля че няма смисал от друго ама ще видим
[/quote]

тогава по-добре веднага си продай старото, преди да стане на мармалад, вместо да го съсипеш за нула време.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Petko » Пет Ное 04, 2005 3:11 pm

Онтарио размер S защо да не става за триал?
Аватар
Petko

Мнениеот kba3u » Пет Ное 04, 2005 3:49 pm

:look:абе рамката е обикновена ас незнам маи няма размери но повечето хора казват че не става за триал защото е висока ма мене ма кефи на мене ми е добре и ся по коледа и нова година кат сменя някои части ще станя доло горе добре мисля за сега да сменя това дето ми е в нужда в момента и това са спирачките и седалката :) другото по нататака защото колелото е ново и още няма смисал от смяна иначе по нататака ще се сменя почти сичко
Изображение
kba3u

Мнениеот did » Пет Ное 04, 2005 3:56 pm

[quote="kba3u"]

:look:абе рамката е обикновена ас незнам маи няма размери но повечето хора казват че не става за триал защото е висока ма мене ма кефи на мене ми е добре и ся по коледа и нова година кат сменя някои части ще станя доло горе добре мисля за сега да сменя това дето ми е в нужда в момента и това са спирачките и седалката :) другото по нататака защото колелото е ново и още няма смисал от смяна иначе по нататака ще се сменя почти сичко
[/quote]

... и пак да си питам като малоумен, щото не разбирам: Защо трябва непременно да счупиш нещо, за да го смениш, след като отсега знаеш, че скоро ще го счупиш. Не е ли по-разумно веднага да го продадеш, щом не ти отговаря на стила на каране, да почакаш търпеливо малко и да си купиш подходящите чарколяци когато имаш възможност? Все пак не става дума само за здравината на колелото, а и за твоята "здравина". Пък и боли...
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Admin » Пет Ное 04, 2005 6:19 pm

kba3u, най-добре послушай съвета на did! :)
Иначе, полезна информация за това какво трябва да представлява едно колело за трайъл, има и в ЧЗВ (често задвани въпроси).
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот kba3u » Пет Ное 04, 2005 7:18 pm

абе вярно че не е казано че трябва да сменя някои части след като се счупят ама ас още незнам какви части да зема пък нали ви казах какво е моито каране много сам запален но не мога все още да правя някакви яки трикове:angel2:
Изображение
kba3u

Мнениеот kba3u » Пет Ное 04, 2005 7:25 pm

:liplick: ами някои ако може да ми издиктува какви части ми трябват пък ас ще ги видя и ще си преценя
Изображение
kba3u

Мнениеот Blackdog » Пон Ное 07, 2005 9:23 am

:offtopic:
Сори ама не мога да се сдържа - местоимението за първо лице единствено число е [u][b]Аз[/b][/u] не [u][b]ас[/b][/u] :banghead:
There's a lady who's sure ...
Blackdog

Мнениеот lechuga » Пон Ное 07, 2005 9:38 am

[quote="kba3u"]

:liplick: ами някои ако може да ми издиктува какви части ми трябват пък [color=red]ас[/color] ще ги видя и ще си преценя
[/quote]

[color=red][b]Аз[/b][/color]
Edit: Явно не само мен ме подразни;)
Don't worry, be happy!
Аватар
lechuga

Рейтинг: 1725

Мнениеот kba3u » Пон Ное 07, 2005 7:41 pm

:(!: eeeeeeeeeee вии пък толкос ли държите на правописа
Изображение
kba3u

Мнениеот wicked » Пон Ное 07, 2005 9:48 pm

:offtopic:
Не се впрягай, по-добре тук да ти се направи забележка, отколкото на някоя по-висша "инстанция". Успех с ъпдейта! м/у другото: Толко[color=red]З[/color] :sleeping:
Глухите ослепяват, слепите оглушават, сакатите - умират..., а на останалите им миришат краката!
wicked

Рейтинг: 1220

Назад към Архив