Чета,чета и пак чета и вече незнам какво да избера.. Твърдо се бях спрял на кроса ама гледам че и драга е голяма машина . Та искам да ми помогнете с избора кое е по-добро за мен аз съм начинаещ и искам да усетя адреналина! Тежа 55 килца 1.65 съм колелото ще се ползва за градско но и в планината
Аз също съм начинаеща- купих си колело преди 5 месеца, след като досадих ужасно на приятелите ми с безкрайните си въпроси Все още се уча и не смея категрично да давам мнения за части и окомплектовки, но научих едно нещо- не е трябвало толкова да му мисля и премислям кой точно начален клас колело да си купя, защото най-вече имам нужда да се науча да карам, а покрай карането си идва и всичко останало. Мисля че всяко от посочените от теб колела ще ти свърши работа.
"Те са живели и хвърляли зар, само това ще остане- огънят вложен в самия комар с много пари проиграни"
Карам CROSS GRX 8 вече 3ти сезон и нямам никакви забележки, макар че понякога доста го тормозя. Единствено може да смениш гумите, ако идва с някакви евтини.