kvelikov написа:Ето план "А" за weekend-a:
- събота се кара на Боровец (байк парка), след което се палаткува над Говедарци
- неделя сутринта двете групи се събират и започват да си говорят за езера - Страшното, Йончево, ЦПШ-та...![]()
Възможно е при спускането (поради кривотията на терена) да се оформят отново две групи - отряд "Алфа", предвождан от агент Бонката
и отряд "Омега", предвождан от агент Пираткова.
Моята кола май се напълни, на отбор "Черешка" също, така че при наличие на логистична независимост, желаещите са добре дошли.![]()
mariya написа:Отбор "Ягодка" за какъв маршрут си мислите, да се опитам да се присъединя към вас за съботата
kvelikov написа:топлата вода!
kvelikov написа:Ето офертата за тази седмица:
Петъчноосвободените поемат към Крупник, за да довършат Обиколката на Малашевска планина.
Карат втората врътка от маршрута:
Крупник - Смолни - Черепа - Крупник.
Нощуват в/край/около Петрич.
Съботноощастливените се дотътрузват до Петрич (10.00-10.30) и след сливане на двете групи, връх Конгур бива покорен, спуснат и филмиран.
Местният байк клуб също може да участва в акцията.
В случай, че има и неделноразкрепостени колеги, могат да уплътнят weekend-a на 100%.
Тяхната програма ще си е тяхна програма.
Ако се разпознавате в някоя от трите посочени групи, на ЛС или тук - дайте гласност на поривите си...![]()
heep написа:...Гадове, благородна завист ме гони...
s1m3on написа:Аз съм в готовност и чакам когато пуснете вече традиционното каране над Крупник...
kvelikov написа:С риск да ни заобичаш още повече, горе е спускането от Конгур...![]()
4getcredo написа:Краси, няма да имате никакъв проблем с маршрута....
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта