Модератор: Модератори в пазара
papata.1985 написа:Командите с ръкохватки не бяха с 9 скорости задните а предният беше с две предавки извинявам се че не съм си вдигнал телефона,но съм на работа.В прочем си платих 10 лв за доставката за нещо което не ми върши работа.Незнам дали от моя страна е некоректно,но мисля че в случея вие сте некоректен не сте обяснил Командите с колко предавки са.Аз да мисля,че са 3 на 9,а те да са 2 на 8.Ако искаш звънни след 20:00 часа ще ти вдигна,ако това точно те е вбесило.Мисля,че и двамата имаме вина,защото нито ти каза,нито аз попитах.Ти били си купил нещо което не ти върши работа?
nofear921 написа:Копие от хронологията в Skype. ЯСНО е написано че ще те пратя каплата за 45лв.
Тук пише че друг човек е ползвал неговият профил и затова се получило така. Тоест аз може да съм изпратил каплата на някой съвсем различен човек, който ползва профила когато му хареса, за да прави далаверки във форума.
Интересно от къде ми имаш данните след като не си взел каплата? Може би трябва да отида и да си поговоря с момчетата от Еконт да видим какво ще кажат.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта