та така.. WTF е Модератора, та позволява ТАЯ тема да Вирее?!
ed.^2: във ОБЩ ФОРУМ? ??? е такива чикии ги НЕМА и У bgmama.bg
ed.: Алоооо911, Модератора, Тая тема Свързана ли е С Планинско Колоездене?
puleto написа:xcII написа:Ехооо..
Пак съм аз. Тоя път, за да ВИ кажа, че ВИЕ сте малоумни кретени и че КАСКА не ВИ помагаВИЕ, просто немате моозък.
ed.: в тва няма лошо, не може да се дискриминират хората на "баз" мозък, нали? Но тва май е Форум за Планинско Колоездене, нали?
Тва е Форум за Планинско Колоездене, а не за Шосейни Чикиджии без/сус КАСКИ.
със здраве..
Колега, независимо че форума е за планинско колоездене, не пречи да се популяризира като цяло колоезденето. Думата е на модератора. Ти си запиши изказването на листче, ако не можеш да пишеш пробвай с copy, paste, на desctop даваш save за да си го прочетеш като вземеш средно образование. (ако ти
дадат) Форума е за планинско и както можеш да видиш двама са с байкове. Е понеже са карали по шосе да пишат в друг форум ли. Нали тук са им приятелите. Аз сега идвам от магазина с трекинга и моля да ми подскажеш с кой да си пиша за ходене по магазини с трекинг. Или тук не може да пиша за това приключение. Айде по- разумно и без зъбене. Нали знаеш (или ти може би не) куче което лае не хапе.
..Форума е за планинско и както можеш да видиш двама са с байкове...
Анелия написа:pavkata666 написа:Браво, тигри!
Аз в събота тръгвам, само че с шосейка. Хванал съм се на бас, че ще стигна за 24 часа. Не съм подготвен като вас, но се надявам да стигна!
И кво стана?
Pencho93 написа:имали 6 позвънявания
PtD написа:Pencho93 написа:имали 6 позвънявания
Обнадеждаващо е, че гражданите вземат отношение към безогледните нарушения на ЗДП.
bigchicken написа:Анелия написа:pavkata666 написа:Браво, тигри!
Аз в събота тръгвам, само че с шосейка. Хванал съм се на бас, че ще стигна за 24 часа. Не съм подготвен като вас, но се надявам да стигна!
И кво стана?
И кво стана?
taurus13 написа:На мен ми обещаха 20 бона ако го направя това...пък. Обаче не искам да си развалям живота, щото като туря 20 бона в джоба ще ми се лепне некоя 26 годишна и ще си разваля семейството.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 389 госта