Някой части ще са нови като рамката коята мисля да си взема ( Хорнет) а други втора ръка.Разполагам само с лапа и кормило всички други отзиви за
части ще са ми от голяма полза

todor511 написа:Аз искам да попитам защо твърдак
kobso1245 написа:Наистина ли искаш да си го сглобяваш?
Смисъл за тези пари можеш да си вземеш доста добър твърдак(а даже и мекица), а ако тръгнеш на части да го сглобяваш може и по-скъпо да ти излезне.
пс:За рамка можеш да следиш и някой НС(bitch/surge), миналата година имаше промоции и бяха около 400лв нови, а си заслужава повече, отколкото Хорнет.
За останалите компоненти-следене...
Hopper7 написа:todor511 написа:Аз искам да попитам защо твърдак
Защото е много по добре първо да се научиш да се спускаш на твърда рамка ,и после да ако много се запалиш да си вземеш мекица .
bayganio написа:ако толкова много искаш твърдак за тия пари можеш да намериш нещо мнооого добро в pinkbike.
Hopper7 написа:bayganio написа:ако толкова много искаш твърдак за тия пари можеш да намериш нещо мнооого добро в pinkbike.
Не , не искам толкова много твърдак но всеки почва с твърдак .. и съм чувал че като първо караш с твърдак после с мекица ще си много по бърз и тактичен
todor511 написа:Hopper7 написа:bayganio написа:ако толкова много искаш твърдак за тия пари можеш да намериш нещо мнооого добро в pinkbike.
Не , не искам толкова много твърдак но всеки почва с твърдак .. и съм чувал че като първо караш с твърдак после с мекица ще си много по бърз и тактичен
какво значи всеки почва с твърдо и това за бързината и техниката става и с мекото
Hopper7 написа:todor511 написа:Hopper7 написа:bayganio написа:ако толкова много искаш твърдак за тия пари можеш да намериш нещо мнооого добро в pinkbike.
какво значи всеки почва с твърдо и това за бързината и техниката става и с мекото
To става ама по лесно усъвършенства с твърдо колело до колкото знам
moridinbg написа:Твърдо колело ще те научи на повече техника. Факт. Меката рамка е склонна да прикрие доста грешки и компромиси. Факт. С твърда рамка е по-трудно. Факт.
moridinbg написа:Твърдо колело ще те научи на повече техника. Факт. Меката рамка е склонна да прикрие доста грешки и компромиси. Факт. С твърда рамка е по-трудно. Факт.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта