Къде и как ще караш ? Иначе аз минах от същата главина на Formula DC-38 с капсоловани лагери, някъде 80 кинта беше, аз съм доволен от нея и от колегите има добри отзиви.Предната главина беше DC-91 някъде 40лв. Шините ги взех бюджетни - Mach 1 Karma - под 500 грама, 21 вътрешна ширина, някъде 30 лева беше. Материала е малко слаб алуминии 6063, но въпреки това здравината и ме учудва...а с 36 спици задължително. От гумите карам задна Advantage 2.25 - добро сцепление, особено на рохкав и песачлив терен, но по - бавно от другите, които си изредил. Моите съображения, освен сцеплението, бяха доброто обиране на ударите и добра износоустойчивост - не знам Aspen с плиткия грайфер колко бързо ще се изтърка, Crossmark е бърза, но не е от най - сигурните - може да провериш какво пише в Интернет. Ако искаш по - лека и бърза гума Ikon е много приемливо предложение.Предна гума Ardent 2.25 - ще останеш доволен,а от тези които си изброил Advantage става за предна...другите са опасни, но пак може да опиташ с Ikon. С товоя бюджет може да вземеш и Mavic...кой точно колегите ще кажат.