Vel0-Mania написа:Ще може ли, да ми предложиш някаква друга без такива работи вътре.
Благодаря !
всяка гума с подходящ размер би ти свършила работа. въпрос на предпочитания. аз лично гледам цената да е ниска ...
Vel0-Mania написа:Ще може ли, да ми предложиш някаква друга без такива работи вътре.
Благодаря !
Vel0-Mania написа:bio написа:тази гума е пълна с някакво "мечо гомно", което запушва спукванията. излишно е си купуваш точно тази гума като резервна и да я носиш в раницата.
Ще може ли, да ми предложиш някаква друга без такива работи вътре.
Благодаря !
Bace_kz написа:df0rmati0n Hans Dampf
Jumpup написа:Някой може ли да даде отзиви за тази гума WTB WEIRWOLF RACE 26 x 2.3 http://www.wtb.com/products/weirwolf Ще се кара ФР като задна.
Мога ли да ползвам Schwalbe Hans Dampf 2.35 на рамка Sprint Apolon? Дали ще има достатъчно място между гумата и рамката? Благодаря
raptor1987 написа:Някой има ли трак на обиколната?
Да, 52,8mm e диаметър на двата фланеца и при двете главини, а 59,8mm (m788) / 60,2mm (m665) е разстоянието между двата фланеца, което при разлика от порядъка на 1-2мм няма да окаже никакво влияние (изключвам теоретично варианти с две главини със значителна разлика в дишинга (примерно дискова vs в-брейк), защото случаят не е такъв).
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта