Благодаря за мненията предварително

dhmaniak написа:Благодаря за мненията и мисля да започна с твърдак, та може ли да ме упътите към някое колело, с което да започна?
moridinbg написа::crazy: Climber с BoXXer - Националното колело на България. Дори мисля да си направя тениска - "Climber с BoXXer"
dhmaniak написа:Аз си мислех за нещо като ns bitch с marzichi 66 какво мислите по въпроса?
KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:Аз си мислех за нещо като ns bitch с marzichi 66 какво мислите по въпроса?
Тук нямаше зададен въпрос на който да се отговори. Иначе комбинацията от тази рамка с тази вилка е прилична. Да не кажем отлична за начало. Към кой модел на Марзочи 66 си се насочил?
kobso1245 написа:Тук май някой трябваше да те пита какъв точно ти е бюджета?
Щото, от една страна наистина е хубаво да започнеш с твърдак, изгражда ти техника на каране и такива работи, от друга страна обаче, ако имаш парите за някоя качествена мекица(особено при факта, че сега ще започнат да валят оферти) според мен няма никакъв смисъл да набиваш пари в твърдак, като за малко повече можеш да си намериш нещо, което би ти вършило идеална работа. Но все пак си е въпрос на избор, та каквото си решиш.
dhmaniak написа:kobso1245 написа:Тук май някой трябваше да те пита какъв точно ти е бюджета?
Щото, от една страна наистина е хубаво да започнеш с твърдак, изгражда ти техника на каране и такива работи, от друга страна обаче, ако имаш парите за някоя качествена мекица(особено при факта, че сега ще започнат да валят оферти) според мен няма никакъв смисъл да набиваш пари в твърдак, като за малко повече можеш да си намериш нещо, което би ти вършило идеална работа. Но все пак си е въпрос на избор, та каквото си решиш.
бюджетът ми е 1000 лв
KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:kobso1245 написа:Тук май някой трябваше да те пита какъв точно ти е бюджета?
бюджетът ми е 1000 лв
Тия 1000 лева само за рамка и вилка ли са? Или за целия байк?
KaLO_1407 написа:Ще може ли да ни дадеш линк за да го видим и ние и евентуално да си кажем мнението?
dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:Ще може ли да ни дадеш линк за да го видим и ние и евентуално да си кажем мнението?
смисъл то е с fox vanila ама мисля да продам вилката и да сивзема марзочи, иначе това е колелото: http://www.pinkbike.com/buysell/1371273/
KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:Ще може ли да ни дадеш линк за да го видим и ние и евентуално да си кажем мнението?
смисъл то е с fox vanila ама мисля да продам вилката и да сивзема марзочи, иначе това е колелото: http://www.pinkbike.com/buysell/1371273/
1. Човекът си пише, че може да се ползва за trial & DJ.
2. Мисля, че роторите идват малки
3. Не е 400 лири, а 500
dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:Ще може ли да ни дадеш линк за да го видим и ние и евентуално да си кажем мнението?
3. Не е 400 лири, а 500
Да, обаче ми го дава за 400 и според мен ако му сложа предна спирачка и нова вилка ще е добре но понеже не разбирам много не ме съдете ако не е добре
KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:dhmaniak написа:KaLO_1407 написа:Ще може ли да ни дадеш линк за да го видим и ние и евентуално да си кажем мнението?
3. Не е 400 лири, а 500
Да, обаче ми го дава за 400 и според мен ако му сложа предна спирачка и нова вилка ще е добре но понеже не разбирам много не ме съдете ако не е добре
Ако искаш вместо да даваш пари да спирачка, по-добре вземи нов диск 200-203мм и едни нови накладки.Вилката може да смениш с Marzocchi 66 RCV.
vatakov написа:@dhmaniak, колелото е супер на тази цена, вилката е 140 ход при това добре работещ и е предостатъчна особено за вначалото. Рамката е с много приятна геометрия, кормилото е Chromag чашките са ChrisKing, какво повече можеш да искаш? Единствено вилката е с 9-ка ос, но това не е голям проблем.
Помни, че не колелото те кара а ти го караш, познавам човек с XCR (крайно неработеща вилка) и 20" рамка който е доста по-бърз от доста "спускачи" с мекици.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта