Твърдак за DH/FR Избор !

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с ход на окачването 180 мм или повече, компоненти и екипировка за тях.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Твърдак за DH/FR Избор !

Мнениеот Hardtail_BG » Нед Ное 03, 2013 12:56 am

Здравейте, търся велосипед за DH/FR Бюджета ми е 1300, но ако се наложи 1500 макс. Изисквания: Твърда рамка, голяма вилка, ротор 203 или 210. Предложете ми Рамка,Хидравлики,Вилка,Кормило,Лапа изобщо цялата окомпкетовка. Мисля колелото да бъде с частите на марки Shimano,Sram,Fire eye, Cox, Добри ли са ако не предложете други. Колелото ще се кара на лош терен с камани, корени, дупки скоци до 150 2 метра. Хвърлил съм око на Hornet-a и на един Scott но забравих модела. Ще карам и градско ще скачам тук-там пред момичетата нядявам се че няма да има проблеми. Чакам мненията ви. Без излишен :offtopic:
КЗТ ! КАРАМ-ЗДРАВ-ТВЪРДАК
Аватар
Hardtail_BG

Рейтинг: 1002

Re: Твърдак за DH/FR Избор !

Мнениеот andycu » Нед Ное 03, 2013 12:22 pm

Нещо готово втора ръка. Иначе ще ти излезе много скъпо или няма да сглобиш нищо, което да издържи по-дълго време. Ориентирай се към стоманена рамка и вилка с променлив ход, защото в града и стрийт/дърт(поне така разбирам скоковете пред момичета, споменати от теб) не се получават толкова атрактивно(без много зор) с твърдак за планина. Но всичко е въпрос на какви оферти намериш.
Успех с избора! :beer:
Ambition is for people without a plan.
Продавам: Dartmoor Hornet Боен твърдак http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=166845
Аватар
andycu

Рейтинг: 1300

Назад към Продукти за спускане и фрийрайд