blabla-dh написа:Ако си обезвъздуша спирачката juicy 3 буталото,което не се върнало,ще се върне ли?
Би трябвало.
blabla-dh написа:Ако си обезвъздуша спирачката juicy 3 буталото,което не се върнало,ще се върне ли?
PtD написа:blabla-dh написа:Ако си обезвъздуша спирачката juicy 3 буталото,което не се върнало,ще се върне ли?
Надали. За да се върне буталото, трябва да се почисти и раздвижи.
@KaLO_1407, може ли да се обаждаш по-малко за неща, от които си нямаш хал-хабер представа?
blabla-dh написа:Задължително ли е да се раздвижи буталото,понеже аз видях , че и двете бутала се движеха просто едното не се беше прибрало?
PtD написа:
blabla-dh написа:PtD написа:
Последно въпросче:С какво да почистя буталото и как да го раздвижа?Бях го напръскал с проникващо масло и после махнах едната накладка и сложих нещо вместо диска за видя дали е клеясало и дали ще трябва да се раздвижи.
aveei написа:По целият ми диск има черна ивица.Това означава ли, че накладките ми са омаслени?
krisosubufer2 написа:aveei написа:По целият ми диск има черна ивица.Това означава ли, че накладките ми са омаслени?
Mоже диска да ти е изгорял и ако накладките ти са омаслени би трябвало спирачката да "скърца" имам предвид да издава странен звук и да намали спирачата и сила
KaLO_1407 написа:Възможно ли е да се използва преден дерайльор вместо водач?
msniki написа:KaLO_1407 написа:Възможно ли е да се използва преден дерайльор вместо водач?
Да върши работа.
KaLO_1407 написа:Ето един тъп въпрос, ама тъп та чак вдлъбнат:
Как се разбира, че една вилка има луфт и как се изразява той?
dhmaniak написа:От къде мога да намеря ухо за ns bitch 07
MIKEY MOUSE написа:Не виждам did !?Да не би -да е протестирал и да са го арестували
Давайте да го спасяваме!!!
Rayko написа:Дид, като стана въпрос за теб, откъде е цитатът от подписа ти?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта