Съмнения за пукнато ребро ...

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Съмнения за пукнато ребро ...

Мнениеот Hopper7 » Вто Ное 05, 2013 3:23 pm

Здравейте ,когато карах в неделя на Витоша и се прибирах по платото , имаше едни възрастни хора които вървяха по пътеката , аз викам оп оп - никой не чува , бия спирачки, обаче то точно на едни каманаци ,предната ми гума влезна между 2 камъка и ме изхвърли напред ... :х . Паднах върху един камък точно под лявата си гърда - това беше центъра на удара.всичко ок ставам стигаме ок , прибираме се ок , леки болки . На другият ден (вчера) не изпитвах силни болки мислих , че леко съм се натъртил. Днес след като свърших училище почна доста да ми е в тежест - така да го опиша . Когато се смея ,напрягам - сядам , лягам ме боли , не. Е болка за умиране ама боли. И не знам дали съм си пукнал реброто или е по силно натъртено . Давайте предложение дали да ходя на рентгенова снимка , или някой е имал същите симптоми , и просто му е било натъртено . Благодаря за вниманието :agree:
Hopper7

Рейтинг: 1200

Re: Съмнения за пукнато ребро ...

Мнениеот veskoz » Вто Ное 05, 2013 3:30 pm

Споко. Пукнатото боли много още от пукването. Натъртено започва от 2-3ти ден и трае поне месец и нещо.
И аз се чудя що болят толкоз дълго тея ребра. :D
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Рейтинг: 2000

Мнениеот halcor » Вто Ное 05, 2013 3:34 pm

Отивай на лекар, наличието или отсъствието на подобни симптоми при друг не те грее особено, хората са различни.

Никога не разчитай на "оп, оп", а спазвай дистанция, не си единствения в планината и никой не е длъжен да скача в храстите заради теб. Дано да ти е за поука.
Аватар
halcor

Мнениеот Antares » Вто Ное 05, 2013 6:00 pm

Подкрепям halcor - иди на лекар, и също така - съобразявай се с хората, все пак повечето пътеки в планината са за/от пешеходните туристи.
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Назад към Други