brabarr написа:Здравейте, ще съм благодарен ако някой сподели къде в София се продават - имат в наличност накладки за elixir, от тези по- евтините до 20лв.
Мисля, че в sportdelivery.com има, не съм сигурен.
brabarr написа:Здравейте, ще съм благодарен ако някой сподели къде в София се продават - имат в наличност накладки за elixir, от тези по- евтините до 20лв.
penmark написа:Има метални. От Тектро също стават. Гледам, че в скрийма са изчерпани. В ибей има за по около 10$ с доставка, идват за 2 седмици.
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
kobso1245 написа:Едно малко въпросче-много ли е лошо получаването на протриване на стеншъна?
Днеска на Копитото забелязах, че имам една черта(перпендикулярна на прахоуловителите), около 1-1,5мм широка и дълга около 6см на стеншъна(вилката е Rock Shox Recon Silver TK Solo air 100mm). Идея си нямам от какво може да се е получила, смятам да отида през седмицата до сервиза, та да я видят, но все пак, някой по-опитен да може да се изкаже?
Благодаря предварително.
ivelina87 написа:Тази тема ми се стори най-подходяща за да споделя нещо с което за пореден път трябва да се гордеем. Български дизайнери проектираха велосипед по модел на автомобилната марка Porsche и модела GT3 RS. Радвам се за това, че има форуми, като този в който такива проекти и новини могат да се публикуват и да информират българите, интересуващи се от велосипеди. Ето и нещо повече за Българският проект:
http://avtoshop.bg/novini/211-porsche-made-in-bulgaria
bio написа:извинявай, че ти го казвам, но този велосипед е пълен Т@Ш@К !!!
kobso1245 написа:Едно малко въпросче-много ли е лошо получаването на протриване на стеншъна?
Днеска на Копитото забелязах, че имам една черта(перпендикулярна на прахоуловителите), около 1-1,5мм широка и дълга около 6см на стеншъна(вилката е Rock Shox Recon Silver TK Solo air 100mm). Идея си нямам от какво може да се е получила, смятам да отида през седмицата до сервиза, та да я видят, но все пак, някой по-опитен да може да се изкаже?
Благодаря предварително.
Sartor написа:kobso1245 написа:Едно малко въпросче-много ли е лошо получаването на протриване на стеншъна?
Благодаря предварително.
Бих ти препоръчал да отидеш в сервиз и там вече ще ти го шлифоват с водна, фина шкурка и после ще ти ударят една паста за заглаждане - подобно както се третират "чукнати" автомобили. Изпробвано с вилката на жената, когато падна на едни камъни, а имаше не малко издрано. Сега изобщо не си личи - нито има проблеми с работата (това при положение, че не е дълбока деругата). Също така, ти препоръчвам да си направиш профилактика - това което описваш ми се струва, че може да са попаднали около правоуловителите дребни частички (камъчета или някакви стружки) и може пак да ти се издере стержена.
troll4et0 написа:На това как му се вика и на вилки минимум колко ход пасва(тази на снимката е 150)![]()
http://prikachi.com/images/331/6748331s.jpg
ivelina87 написа:Е явно упоритостта все пак е била забелязна
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта