Значи според мен по-добре си вземи Кроса все пак е нов. С нищо аполона не е повече с вилка XCT най-ниския клас на Suntour няма нито дискови спирачки, втора ръка много пъти съм с сгрешил като взема нещо втора ръка, затова съветът ми е вземи кроса може да не е идеален, но поне ти ще си първият му собственик.
Здравей, Аполона за мен е по добрият какво като няма дискови спирачки...да си кажа мнението аполона е по-добрият и е доказано много бюджетна рамка и мноо здраво животно излезе, кроса също не изостава но някакси изглежа смешно срещу спринта. Ако съм на твое място бих взел аполона и в времето щях да му туря една нова вилка щот тая е много смотана /не че на кроса е по-добра де ама тая не е кой знае кво ама на първо време ще ти върши работа / ще извадиш към 150-200 лева за вилка и може да си намериш едни дискови спирачки ако не ти се дават много пари може и с тея да си караш в брейка си е супер зависи за какво ще ползваш байка дали ще го гъделичкаш на асвалт или ще караш в гориста местност Та с две думи на кръст: АЗ СЪМ ЗА АПОЛОНА