все пак да не съм голословен:
".. но продължавам да имам чувството, че това не е достатъчно и че много хора не успяват да следят всичко, което би могло да представлява интерес за тях. 3-4 дни ако не влезеш в сайта, някоя интересна статия може вече да е и С оглед на всичко това слагам началото на тази тема, която ще има една единствена задача - да ви информира в хронологичен ред за всички публикации в сайта през 2013 г. След това ще направя аналогична тема за 2014 г. и т.н. зпаднала надолу в списъка. .."
не е така. който иска да следи какво се публикува в сайта, го следи, даже и след 1-7 дена;
".. С оглед на всичко това слагам началото на тази тема, която ще има една единствена задача - да ви информира в хронологичен ред за всички публикации в сайта през 2013 г. След това ще направя аналогична тема за 2014 г. и т.н. .."
Налага ли се? Не

Според мен, който смята че му е интересно да чете статийте в сайта ги чете, а който не ги чете там.. хаха, вече се сещаш дали ще ги чете тук..

Накрая, като видя @Admin в Общ Форум, ами очаквам некъв значим Коментар, а не Секретарски Copy & Paste

(-