mariko написа:ivelina87 написа:Е явно упоритостта все пак е била забелязна
Също както би било забелязано ако се изсереш на площада...

mariko написа:ivelina87 написа:Е явно упоритостта все пак е била забелязна
Също както би било забелязано ако се изсереш на площада...
ivelina87 написа:Е явно упоритостта все пак е била забелязна
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
bio написа:според мен може. ако ще пестиш тегло от това, обаче ми се струва глупава идея. ако ти липсва, разходи се до някой сервиз и попитай са старо такова.
успех !!!
Единствената цел е да пази от мръсотията влизаща през седалковата тръба и рамката - ако я няма всичката вода и гняс отива в лагерите и то под налягането от собственото си тегло. Някои рамки имат дупки за отичане под средното, но това не замества изолацията.jungleraver написа:Може ли средно с външни лагери да се монтира без да е налична муфата/втулката между чашките, тя само за предпазване ли е или е или има по-основна цел?
BIKERPRO написа:Извинете ме за тъпия въпрос но след седмица четене не можах да разбера каква ми е вилката ,duro E или duro D. Има preload ( 2 бр.) и rebaund от дясно (open bath) Ще бъда благодарен ако се размина без минус. Ако някой може да сподели и какво масло да сложа ( 5w,10w... ) след като я отворих , установих че е каране без масло ( 2-ра ръка е вилката)
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
picasso12346 написа:Може ли да се кара без металната пластинка между накладките?Става въпрос за Avid Juicy, накладките са в края на живота си и не ми се иска да купувам нови накладки заради пластинката.Просто майка ми я е изхвърлила.
Toni написа:Колеги продава ли се половинката от лосчето където се захваща към волана(полумесеца) на авид код?
bio написа:някой с Shimano MT43 да сподели дали номерацията си отговаря? Чета противоречиви мнения, а мисля да ги купувам online.
vla40 написа:Dartmoor Hornet + Marzocchi Junior T 170mm
Добра ли ще е комбинацията ?
Cobra3 написа:picasso12346 написа:Може ли да се кара без металната пластинка между накладките?Става въпрос за Avid Juicy, накладките са в края на живота си и не ми се иска да купувам нови накладки заради пластинката.Просто майка ми я е изхвърлила.
Тя държи накладките да не паднат
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 20 госта