Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Мога, но за едно ухо не си заслужава...Още повече трябва да се види стават или не стават ушите.Още не са изпобвани...Ако стават и има интерес може да говорим за Ф4:D
[quote="axelmax"]
изработени от дуалуминии с [b]адонизация[/b]
[/quote]
виждам, че още търсиш жена :rofl::rofl::rofl:
[/quote]
Абе никак не е смешно мен ако питаш.Всички стискаме палци Акселмакс да си намери по-бързо жена, та белким се укрОти.Щото вече не на 'адонизация' а на агонизация взе да прилича тая работа:lol2::lolup:
Проблем се оказа материала...В 100 фирми проверих и навсякъде ми дават оферти за 100 кг.
Не им се занимава с малки количества а на мен ми трябва 2м прът.Единственото, за което се сещам е някакъв склад за изкупуване на метали, в който някой интегриран ром да е продал някакво парче.Дайте инфо за такива складове по-близо до центъра на София ако може.Благодаря
може да звучи тъпо, но...отливка на ухо няма ли да стане по-лесно? правиш един калъп от глина, докато е мека натискаш шаблона, като е готов калъпа наливаш догоре и т'ва е. само не зная колко градуса му трябват на въпросния алуминий.
относно питането ти: 'що не пробваш да направиш далавера с няколко мангала, ще им изкупиш краденото и си готов!:thumb:
Седалищният нерв много тънко усеща приближаващите приключения!
незнам кой от двамата ми е писал на ICQ-to ама кажете кой от двамата има ухо за F4 и какви пари примерно или...който и да ми писа поне в Q-to да ми отговори :thumb:
незнам кой от двамата ми е писал на ICQ-to ама кажете кой от двамата има ухо за F4 и какви пари примерно или...който и да ми писа поне в Q-to да ми отговори :thumb:
[/quote] ч
Проблем се оказа материала...В 100 фирми проверих и навсякъде ми дават оферти за 100 кг.
Не им се занимава с малки количества а на мен ми трябва 2м прът.Единственото, за което се сещам е някакъв склад за изкупуване на метали, в който някой интегриран ром да е продал някакво парче.Дайте инфо за такива складове по-близо до центъра на София ако може.Благодаря
[/quote] аз бачкам в склад за сякви метали, продаваме колкото на човек душа му сака, ама сме на майната си-дружба 1!:hbang2: ако мога да бъда полезен с нещо...
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"
[/quote] аз бачкам в склад за сякви метали, продаваме колкото на човек душа му сака, ама сме на майната си-дружба 1!:hbang2: ако мога да бъда полезен с нещо...
[/quote]
Ангел Стойков 96 а:) А ще ми ги доставиш ли? Щото нямам време да ида до там...
няаа проблеми, само да не си на другия край на Сфл., щото ще ми стане мноо:bigeyes: [img]images/speech/icon_speech_duh.gif[/img]
[/quote]
[size=67]Беше постнато като отделна тема, стават грешки.[/size]
[/quote] много много се извинявам:banghead: вчера празнувах, и още ми е трудно.....мисленето
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"
[color=beige][size=67]:hbang2: KAJETE KVO DA PRAQ VE4E ZA TRETI PAT SI 4IPQ YHOTO NA NOVIQT MI DRAG THE BOMB 06 . NOW OPTEGA4 LI DA VZEMA ILI...... A4E MA MAISTORA VE4E MU E PISNALO OT POVREDITE MI
BASI TAPANARA E ):beer:[/size][/color]
For every day you don`t train there is somebody who trains to become better than you...