hide написа:здравейте искам да си купувам c1 но лепенките по вилката ме дразнят могат ли да се махнат, смсл лепенки ли са всъщост?
KaLO_1407 написа:hide написа:здравейте искам да си купувам c1 но лепенките по вилката ме дразнят могат ли да се махнат, смсл лепенки ли са всъщост?
Мисля, че да.
heep написа:Toyota Rav 4 2002г., бензин 150 коня 4х4 - това чудо има ли опция блокаж на диференциала, копче или нещо такова?
heep написа:motomarzel ?!?
uBaH написа:@unsigner - от центъра на оста на педала до центъра на оста на средното. Аз го виждам 175 мм![]()
ПП. Така като ги гледам, курбелите ти ще да са някое Аlivio (FC-M430 ако не се лъжа). При този клас има само два варианта: 170 и 175 мм
bio написа:отзад на оста на педала не ти ли пише размера на курбела ?!?
http://www.dirtbike.ro/img/bazar/132608/2.jpg
df0rmati0n написа:Ще имам ли проблем ако ползвам гуми Schwalbe Hans Dampf 2.35 на капли с шини Mach1 MX Disc? Благодаря предварително.
df0rmati0n написа:df0rmati0n написа:Ще имам ли проблем ако ползвам гуми Schwalbe Hans Dampf 2.35 на капли с шини Mach1 MX Disc? Благодаря предварително.
df0rmati0n написа:df0rmati0n написа:Ще имам ли проблем ако ползвам гуми Schwalbe Hans Dampf 2.35 на капли с шини Mach1 MX Disc? Благодаря предварително.
hide написа:здравейте искам да си купувам c1 но лепенките по вилката ме дразнят могат ли да се махнат, смсл лепенки ли са всъщост?
evin написа:hide написа:здравейте искам да си купувам c1 но лепенките по вилката ме дразнят могат ли да се махнат, смсл лепенки ли са всъщост?
Лепенките са под лака и според мен трудно ще се махнат без поражения
natalito написа:naskoj написа:Бях чел някъде за спирачки при които колкото повече стискаш ръкохватките толкова повече спираш .
Мнение от boriss13 » Чет Ное 28, 2013 9:23 pm
Някой по-запознат дали ще може да ме открехне-поръчах си фар от [url=http://dx.com/]ТУК[url], но още не е пристигнал.Писаха, че е изпратен на 14.10.Като тръгнах да проследявам пратката, ми излезна следното нещо (прикачения файл) който аз разбирам по следния начин:светлинката е пристигнала в Пекин в 0443, и там корабът е потънал...Нищо не разбирам, някой ако има опит с непристигнала поръчка да помага моля, как се процедира?Благодаря!
unsigner написа:Имам Cross Grip 29", вилката е XCM. Как да разбера какъв размер е (диаметър на стержена?) - пише ли някъде, какво да меря, или просто всичко е стандартно (предполагам 1 1/8")?
Не мога да намеря из интернета нещо като спецификации на рамката.
Изглежда цилиндрично, един и същи диаметър горе и долу - не както са например Cross Euphoria, които изглеждат доста по-широки отдолу.
Пак горе-долу по темата - тия системи за заключване/отключване на вилката от кормилото изискват ли да отнемеш натоварването на предното колело, за да превключат?
Имам сега врътка на самата вилка, но по време на каране не мога хем да се наведа до нея, хем да вдигна предното колело във въздуха - на практика трябва да спра, за да превключа, което на практика води до това, че почти не превключвам - в града карам заключено, като изляза някъде - отключено, и толкова. Та се чудя има ли смисъл да търся вилка с превключване от кормилото, като ъпгрейдвам ХСМ-а.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 25 госта