taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
outfaced написа:Особено забавно е, че е в немска медия. Там аз не се сещам да съм прочел вече 4-5 години от как следя една крива дума за фокс ... просто щом се каже фокс и всички почват да се кланят
outfaced написа:Мдаммм ... хубава рамка беше, на хубава цена
Някой късметлия я отнесе ...
Намерил си го верния линк![]()
Нямам време да го превеждам цялото, но вътре има лафове като "Още след първите няколко метра бях изненадан. Като карах серийния модел си мислех, че днеска просто не ми е ден ... умориха ми се ръцете, чувствах че силите ми свършват. Въпреки това сега с увереност си уцелвах линията и даже успявах да спирам по късно преди завоите без да бъда раздрусван от колелото." (това след като са подменили патрона на серийната вилка с новия за 2рото спускане)
psixopat написа:Това за коравината ме изненада.. разликата в теглото е към 180 грама. Фокса е 20мм ос а Пайка е 15. Явно са я направили да носи на бой.
psixopat написа:Това за коравината ме изненада.. разликата в теглото е към 180 грама. Фокса е 20мм ос а Пайка е 15. Явно са я направили да носи на бой.
psixopat написа:И всички останали вилки със 160 ход и 15мм ос са тейпъред.-Fox 34, Manitou Matoc, Suntour Auron. Интересно ако искам да си купя такава вилка, какво трябва да направя - да си сменя рамката ли.
Morpher написа:Съществува варианта за изнесени лагери на долната чашка
Примерно ТОВА. На 45 долАра + цена за доставка идва доста добре. Мислех, да им стана клиент, докато си сменя рамката, но късмета беше на моя страна и с помощта на halfdone се отказах, та директно смених рамката(по-точно ще тези дни)![]()
Май и други производители правят такива чашки. Поне нещо ми се върти за Cane Creek...
Важното е, челото да е на 44 мм вътрешен диаметър и да не са интегрирани... майТака и не намерих размери на чело за интегрирани, но четох из pinkbike, че не стават за такава чашка.
То вече нито има рамки нито вилки с над 130 ход и да не са тейпъред. Тая хава от 3 години се прокрадва и си се наложи напълно.
офф: Да ме прощават вярващите в 26" и как щял да остане стандарт паралелно с 27,5"... ще си говорим пак след 3 години.
И пак по темата ... тейпъред за разлика от дивотията с колелата има смисъл - увеличава коравината на огъване при спиране. Сега не мога само да немря линка с тестовете. Имаше едно клипче, на което беше добре сравнено. Освен това позволява рамката да се направи по масивна в областта на долната заварка, където е най големия зор.
outfaced написа:И пак по темата ... тейпъред за разлика от дивотията с колелата има смисъл - увеличава коравината на огъване при спиране. Сега не мога само да немря линка с тестовете. Имаше едно клипче, на което беше добре сравнено. Освен това позволява рамката да се направи по масивна в областта на долната заварка, където е най големия зор.
outfaced написа:Абе по тая тема само кат се замисли човек и го фаща яд ... колко по просто можеше да е всичко.
breakNenter написа:Може ли да кажете нещо относно Fox 34 TALAS CTD Evolution 160mm ?
hitar_potar написа:Канион не предлагаха ли опция да си харесаш някоя сглобка и да си нанесеш някакви промени по нея при поръчката? Например да си поръчаш по-евтината сглобка, но да поръчаш да подменят вилката и да сложат Пайкчето....
breakNenter написа:Мислех да им пиша меил точно по въпроса
halfdone написа:
Няма такова нещо, промяна може да се направи само в дължината на лапата и кормилото и то срещу заплащане![]()
psixopat написа::offtopic: Само това им е кусура на Canyon.
Назад към All Mountain/Ендуро продукти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта