от screamBoy » Пет Яну 03, 2014 2:10 am
да се включа отново, и отново с
компресионни дрехи!
не термо, а просто стегнати
взех евтини, в ebay може да ги намерите - Tesla е производителя
значи за мен за студ не стават както си го представях!
стягането е много приятно и на топло са много добри, състава на материята им е като на underarmour но на по-ниска цена, щото са корейски, също важно от корея до тук стигат за общо 10 дни ! докато от китай, тайван, хонгконг и сингапур разните стоки за минимум 25 дни ... нз как го правят корейците но поръчах блузата и клина поотделно и и двете дойдоха за толкова време!
начи като си облека нормална дреха и тя е студена известно време но се стопля и това е после си е или топла или съвсем леко хладна
докато с тези дрехата не се стопля и всеки път като се допре се усеща това място студено, супер гадно е
мислех си, че на краката ще ми е ок - ми не, не е ок, точно е все едно ходиш и студени парцали те шляпат тук-там ... нали ако застана в тази поза се стопля бързо, но ако се движа хич не е ок, това даже на топло време +5 до +10' ... на по-студено не посмях да пробвам, толкова се стреснах
предполагам ми е ок с обикновени (не стискащи) дрехи на студено щот съм си космат, нали, и тези като ме стиснат и все едно не съм
така че на по-голокожи не се наемам да гадая как ще им е усещането, но пак няма да е много по-различно щото въздуха между кожата и дрехата трябва да се стопли (на което тази компресионна дрешка пречи) или самата долна дрешка да не дава да се усеща дрехата (което тази компресионна дрешка не прави, с нея си се усеща много добре същинската дреха)
това за температура, а за другите неща е точно каквото очаквах, наистина има едно постоянно усещане за по-висок тонус, и тонуса наистина е по-висок, мога внезапно да се напрегна и това е ок, в смисъл загрявката е един вид постоянна, загрявката на мускулите, раздвижването
също и умората е по-малка - умората на издържливост; иначе умората на сила е същата
тези дрешки на Тесла миришат по-малко от обикновени дрехи (памучни)
ластиците са много ок, в смисъл абе доста са пипнати, евалата на тия хора как за 20 кинта са направили чудо
размерите са точно според предписанието сиреч европейски М е азиатски Л, взех си азиатски Л и са ми перфектни и на ширина и на дължина (нося М всичко, особено работни дрехи М ми седят като специална поръчка и това е винаги, не само тази година)
на глезените и китките са направо почти свободни, за клина примерно имам глезен около 22 а бедро 55, а дрехата като я погледнеш колкото е на глезена горе-долу е толкова и на бедрото, и все пак не стяга а е много ок усещането
не се свлича, не се набръчква да убива по сгъвките
шевовете са прекрасни, не се усещат грам, виж етикетите се усещат и ако е много дразнещ си трябват усилия за правилното отстраняване (за момента при мен стоят, не ми е чак толкова неприятно)
разбира се - на голо!
така че новогодишния подарък за зимата става само за възстановяване но не за ежедневна (няма смисъл) не и за употреба в активен период
пак повтарям, това е за обикновени летни компресионни дрешки, клин и блуза дълъг ръкав от моделите на Tesla, поръчвах през ebay от най-евтините възможни такива
значи друго - едни такива безтегловни са, с картонче и найлонче целия плик тежи 150гр за едната част, самия картон е поне 70гр найлона 5-6 ... по-тежко е от чорапогащник но е много фино, не е прозрачно и като се разтегли пак не е прозрачно, но си личи че не е термо, няма чувство на солидност, изолация
има само чувство на еластичност, гъвкавост
даже сега късия клин дето карам с него изглежда по-солиден от двете дрешки взети заедно, но и неговите ластици са едни могъщи ... ненужно ... ще си взема къс клин от тези и това е... е за нещастие няма да пише Спринт, но може би някой ден ще свикна ... то пък и вече над 10 години го потя това клинче
Пост свободен от семантични грешки