Проблем със скорости на велосипед

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Проблем със скорости на велосипед

Мнениеот Djani_Varna » Съб Дек 14, 2013 3:53 pm

Здравейте! Днес си оправих гумата...Сложих я и като тръгнах (бях на 6 скорост) качи ми се на 4 после реших да сменя на 2, а то на кормилото ми показва че съм на 3-та, аз ДОРИ съм на 1 :crazy: Нещо се е разбутала машинката отзад.. Та някой може ли да ми каже как да я оправя.. Машинката е шимано с 6 скорости отзад и отпред. Отпред нямам проблеми отзад е проблема
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna

Рейтинг: 1259

Re: Проблем със скорости на велосипед

Мнениеот MIKEY MOUSE » Съб Дек 14, 2013 6:35 pm

Djani_Varna написа:Здравейте! Днес си оправих гумата...Сложих я и като тръгнах (бях на 6 скорост) качи ми се на 4 после реших да сменя на 2, а то на кормилото ми показва че съм на 3-та, аз ДОРИ съм на 1 :crazy: Нещо се е разбутала машинката отзад.. Та някой може ли да ми каже как да я оправя.. Машинката е шимано с 6 скорости отзад и отпред. Отпред нямам проблеми отзад е проблема

=== а ми , недей я оправяй. Иди при някой ,който разбира. От писанията ти е ясно, че не си много в час. :wavey:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Мнениеот Илиян_Илиев » Съб Дек 14, 2013 6:43 pm

Хм, така както си описал проблема нищо не мога да разбера. Затова предлагам или да отидеш във сервиз, или да опишеш по-конкретно проблема- да речем "показва 6, а долу съм на 5" , "показва 5, а долу съм на 6", "показва 3, долу съм на №, но има шумове" . Като долу 6 е най-малката предавка, 5 следващата и т.н.
Илиян_Илиев

Рейтинг: 1220

Мнениеот Djani_Varna » Нед Дек 15, 2013 10:48 am

Здравейте! Проблемът беше такъв, че ми показва, че съм на 6-та скорост, а всъщност съм на 4, и така, но прочетох тук,там гледах пипах и го карах на сервиз. Там ми взеха 5лв. за да ми настроят скоростите и ми се оправи :) Май съм прибързал с пускането на темата :look: Благодаря, че ми обърнахте внимание :)
JackHammer..Emperor
Аватар
Djani_Varna

Рейтинг: 1259

Назад към Веломеханик