Актуално за сезона

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Актуално за сезона

Мнениеот MIKEY MOUSE » Пон Дек 30, 2013 3:13 pm

Моля уважаемите съфорумници да простят нелицеприятното ми питане , но от тук /ФОРУМ МТБ-БГ/,
не Ви подхвърлям,най-често получавам най-ценните съвети.Работата е сериозна- през два часа се гледам в огледалото- дали съм още тук като материя, а не съм изтекъл на сополи в мивката. Хремата ми е зловеща - виждате, че освен материята вече започва да изтича и духът ми. Давайте съвети за спасение. Не се майтапя. :praying:
PRO ARIS ET FOCIS / ЗА ОЛТАРИТЕ И ДОМАШНИТЕ ОГНИЩА/- ЗА ОТЕЧЕСТВОТО!

Ако искаш да разсмееш Господ, разкажи Му за плановете си !
Аватар
MIKEY MOUSE

Рейтинг: 1637
Местоположение: В един измислен свят-само за усмихнати и без модератори

Re: Актуално за сезона

Мнениеот Yavkata » Пон Дек 30, 2013 3:29 pm

Нема съ пуашиш. Лекарите твърдят , че не е грип. Просто вирусче, от което ще дигнеш 2-3 темпертура, ще ти потече цифката , ще се раздираш от кашлица, но пък ще си отмине само за нема и 20 дни. А, да , като се и разкашляш, лекарствата не действали на бухането. На мен ми остават още десетина дни значи да го доизкашлям. Може пък и да си късметлия и да си лепнал неква обикновена хрема, ама надали. Иначе по въпроса ти - носни кърпички му е майката.
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Re: Актуално за сезона

Мнениеот sos » Пон Дек 30, 2013 4:06 pm

Сетих се, като тръгнат Тигър и Ефрат :rofl: За справка Райко :rofl: Не мога да го разкажа така цветущо като него :D
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Назад към Други